實現每月賺5%,四月份post

934 回覆
45 Like 1 Dislike
lm
2689快d升9啦
等左成個星期啦
2689琴日止蝕左既巴打就

琴日斬左今日就升5%-.-

表情撚走啦屌你

想表示下無奈姐, 大佬唔洗咁惡
931可以入貨喎
1088現價買入等收息值唔值得買?
931可以入貨喎

趺完未架
931可以入貨喎

趺完未架

收市前入 坐等升10
又有波台撚入侵

唔撚玩 斬算

屌你 禁錯左買

唔撚係掛
當溝貨

斬哂算 空氣清新左

不停跌

快撚D跌多D

好差囉你

嘩!好在我尋日斬左
我都走曬了
原因呢期會比較忙,唔太得閒日日睇
而且風險開始變大
我共蝕2%左右,冇計太多

未來會佈置撈佈處撈底

蝕左既巴打當交下學費,賺經驗,心態最緊要
心態決定竟界

AGGER
樓主我唔太識用TG 哈哈,係要放低咩EMAIL(我EMAIL比較private),定係我放低TG LINK,你都可以邀到我?
2689本身諗住溝多手8蚊 點知今日升咁快 等番家鄉

唔撚玩 斬算

屌你 禁錯左買

估唔到呢個post都有笑料

斬哂算

2689本身諗住溝多手8蚊 點知今日升咁快 等番家鄉

琴日斬撚左 而家想喊
個人分享,大家如果有D股係覺得重心既,其實唔係太洗密密咁留意佢,因為你係長線,唔係day trade
我剩係會密密留意D黎緊想買既股
我都走曬了
而且風險開始變大

未來會佈置撈佈處撈底

心態決定竟界

AGGER
樓主我唔太識用TG 哈哈,係要放低咩EMAIL(我EMAIL比較private),定係我放低TG LINK,你都可以邀到我?

應該可以用link去搵到你/放自己tg id都得
981 strong hold

strong gold 10蚊

今鋪真係strong hold

苦海無涯呀CHING
我都走曬了
而且風險開始變大

未來會佈置撈佈處撈底

心態決定竟界

AGGER

應該可以用link去搵到你/放自己tg id都得

咁我今晚放低TG LINK啦

苦海無涯呀CHING

跌穿$9好大件事

苦海無涯呀CHING

跌穿$9好大件事

好想入

苦海無涯呀CHING

跌穿$9好大件事

上年12月9號個位唔穿得

苦海無涯呀CHING

跌穿$9好大件事

上年12月9號個位唔穿得

睇個勢今日分分鐘跌穿9蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞