實現每月賺5%,四月份post

934 回覆
45 Like 1 Dislike
明明話汽車貨存滿和率上升。
依家尾市汽車股又可以話升就升,所謂消息都係9up?
有冇人擔心復活假?會唔會減倉?
報紙佬吹淡風⋯ 反而應該打爆個倉過復活節

利申:9up
依家想買291 人嘅話咩價位入好
如果之前有巴打講過 第幾個po有講 小弟追返
其實比我日賺200夠
填番食飯搭車錢

正股唔會點玩day trade,其實搵D靚股,年回報30%拉番開都好啊,day trade日賺幾千幾百可以學期指
手頭上仲有2689同igg..2689應該仲可以升多少少..唔走住..正股真係要等下..之後5窮6絕個排真係會清下倉..risk 大咁多..
太多人短炒即食....其實對大市唔係太好

其實啲人係咪想幾日就賺幾千

要幾大手先做到

十令萬做本或者得

問題係你敢唔敢搏

邊洗 幾萬本都有機 睇你玩唔玩你地眼中既老千股
太多人短炒即食....其實對大市唔係太好

其實啲人係咪想幾日就賺幾千

要幾大手先做到

十令萬做本或者得

問題係你敢唔敢搏

邊洗 幾萬本都有機 睇你玩唔玩你地眼中既老千股

水能載舟 亦能覆舟
到時可能比莊家玩殘
留名學野,做左野一年有d錢投資下。

一定要睇多d書,經典名著一定要睇

例如有咩?
投資計劃有變

因為4 5 6 月都比其他月份有更多不不穩定因素

綜合多方意見

我既投資策略如下

先購入內房688,已用60%資金價23.3(如冇意外最後會all in),投資期一至兩個月,望26-28

然後會等939回落,派息前入貨,今年財息兼收機會十分高

風險合理,回報可觀

以上只係我個人投資意見,只屬參考
投資涉及風險,投資前應評估個人風險承擔能力
我都等緊939 1398
等梗939落$5.x too

會落到咁低咩

1398要等?
巴打覺得會落返5以下?

1398要等?
巴打覺得會落返5以下?

琴日咪落左5以下

1398要等?
巴打覺得會落返5以下?

琴日咪落左5以下

侵侵當選嗰排一啲不明朗已經鋤返落4.4x
而家雙頂搏佢落返4.7附近水平都抵玩
投資計劃有變

綜合多方意見

我既投資策略如下

先購入內房688,已用60%資金價23.3(如冇意外最後會all in),投資期一至兩個月,望26-28

風險合理,回報可觀

巴打939想等佢回到幾多?
睇洛會回到5.9-6.05左右
投資計劃有變

綜合多方意見

我既投資策略如下

風險合理,回報可觀

巴打939想等佢回到幾多?
睇洛會回到5.9-6.05左右

高位入左
921 同799都算補番個裂口,但佢條macd線都上番上平,
咁其實係咪唔太利後市
981 跌足成個禮拜
978又嚟
23蚊入左688

留名
23蚊入左688

留名

遲左少少我23.2

1398要等?
巴打覺得會落返5以下?

琴日咪落左5以下

侵侵當選嗰排一啲不明朗已經鋤返落4.4x
而家雙頂搏佢落返4.7附近水平都抵玩

我都等緊1398,希望佢跌啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞