連登巴膠怒屌狗西73X日常收車暨狗被鶳喜氣洋洋專區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
今年打算開咁多新A線,假如方案過晒仲有咩區無A車
無搭過嶼巴A車 係咪淨係停少啲站
同普通個啲Man車旅遊巴一樣
停站一樣站站停
連登巴膠怒屌港共擴疫製亂暨同賀W1B1停駛暨RDP重燃戰火專區
隧道口轉車嘅話我會prefer 797多啲
98入工業邨搞到啲站位對我嚟講都幾隔涉(尤其回程)
只不過觀塘啲站位98又明顯比797好好多
越講越覺得自己好撚奄尖
睇飛機橙咁開法
大西北AE一齊屯赤似乎有希望
NA37回程
NLB 37P,38 換雙層
E31加車
E32減車
大圍一下多左兩條A線
btw A41/2咁改都可以嘅 但A46美林顯徑個到好似有啲膠
你諗都唔好諗
A33系列都要扭盡六壬屎橋盡出唔要減價嘅時候
E線係無可能行屯赤
A46同感似亂畫線
沙田同觀塘的機場車重組派膠度有得揮
現時,九 巴第 296P號線 以 循環 線 形式 運作,惟 上午 繁 忙 時段 由 旺角
往尚德 方 向 及 下 午 繁 忙 時 段 由 尚 德 往 旺 角 方 向 的 服 務 使 用 率 持 續 偏低,分 別 只 有約 15名 乘客。
E線嘅fare scale咁都要死撐嘅話
大抵應該係柴小planning班友過咗檔
睇今年A43 A43P呢組就知為左唔減價可以點兜,所以想E車改屯赤真係諗都唔使諗,仲可以大條道話要維持R8同東涌北轉乘而唔改E線

反而A33同A33X點樣可以行屯赤仲收足$27.7就好睇
點解2a去美孚蘇屋轉入興華街落斜成日俾人頂住,一日發生一次都好嚴重

同埋去樂華 青山道轉入興華街又會頂住
一個星期至少頂一次仲要勁耐
B6準備半收皮
差深圳灣就可以全線收皮
屯赤唔收過路費啵
玩鳩乘客系列E線:屯赤-東涌-機場後勤區-機場
其實咁都已經好好啦
以大西北E客量應該無法迫害入東涌北嘅

E32改唔到入去即被propose減車迫害
不嬲迫害E線
只做過E34分拆德政
E42建議減班,繼續唔飛青衣,jm9
E32減班主因應該係開A30入埋青衣中,同E42減班去開A42/A46一樣
荃灣有條E線,唔入機場後勤區
A31未改快之前,迫荃灣人搭的士入機場
面果句,底果句,心照啦
而家龍運同城巴做法都唔係加快A車速度,而係令E車速度減慢去令人覺得A車快
所以仲想E42唔經青衣?唔加經東涌北已經要偷笑

W1:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞