連登巴膠怒屌狗西73X日常收車暨狗被鶳喜氣洋洋專區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
執柒咗佢算啦屌
九巴仔:無叫你264R轉63R咪算好
正常吖 都無乾貨
88r 行紅隧喎
又想準備過檔😨? 之前過檔果堆冇眼睇😑
太陽都投降唔見再有開頂啦
聲稱話收到高層消息TH9318行63R個位仁兄就係以前企元朗形點一九龍方向嘅站助
以前就試過交報告話回鄉探親點知俾人見到去跟936 跟住又試過跟車教人改路行錯路
企形點一未到收工時間就走返元朗站 原因就係話悶
跟住又兇啲車長話唔俾佢跟車就Port佢 有人唔俾佢跟就中咗招

就係咁 連試用期都過唔到俾人收咗證
據悉因客量需求不足,九巴已取消申請開辦 N934
點解巴士界多痴線佬

其實我一路覺得佢都係將264R打錯做64K
有乜理由叫人沿路折返
呢一刻18區開花已經沒用
封關封關封關
支那年初四落嚟

入去推10下

[集思廣益] 如果自己要封陸路口岸邊個地理上最容易
https://lih.kg/1842861
去程東隧
改5518打後好過啦 起碼多啲位
就係人力車根本唔多客先應該用低載車
望到N930咁樣
同埋而家wars肯定少人出夜街
N934 開車時間有問題
來回程都紅喎利申 見過
同時間930X仲開緊,930X尾車0055應該比N934尾車0100更遲到灣仔
N934唔入銅鑼灣客量肯定差好多
而且N930入銅鑼灣客量都好差下
港島方向一向都有用紅隧,不過平日日間係好少見
車長去程可因應路面情況而選擇行走獅隧或大隧
深宵時段N930比930x/934兜多少少路都唔算好慢
對比紅小巴士穩定地有班車都有吸引力嘅
你話日頭葵芳塞二野,葵涌村大窩口做埋流水,食燈海就真係頂唔順930走線

雖然N車過海線收得貴,回本門檻低
但都要二十幾個客先夠
當N930做哂葵涌市+大半個荃灣都未夠數
剩做荃灣北+西約真係的士走線的士客量了
930X尾車開00:55
N934尾車開01:00
兩部車到灣仔會撞埋一齊
班客都唔會揀$25.6送錢
人力車最多客係行82M嗰陣,不過直梯都夠載
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞