連登巴膠怒屌狗西73X日常收車暨狗被鶳喜氣洋洋專區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
根本佢地route planning班人on9,從來唔係收到最貴就最好profit(好明顯個demand唔係completely inelastic),過左某個關口D人就會去對手果D
82B斬淨三班
286C上烏溪沙都唔落奧運
竟然唔郁89S
82B呢個無記錯上年開始講
PSHK Live
btw 原來唔係巴士廠
喺天慈總站
狗公都係派csl口罩
九巴第 82B號 線 除上午繁忙時段特別班次外,全日只有約 100名乘客乘
坐 , 平 均 每 個 班 次 只 有 約 5名 乘 客 , 平 均 每 小 時 只 有 約 10名 乘 客 。 為 善用 資 源 , 建 議 只 保 留 部 分 上 午 繁 忙 時 段 特 別 班 次 , 其 他 時 間 的 服 務 取消 , 並 將 資 源 調 配 以 加 強 過 海 路 線 第 985號 線 系 列 的 服 務 。
仲以為985有得好似948咁發大黎做
開心左一陣

下期題
^因 應 馬 鞍 山 一 帶 人 口 增 長 及 前 往 九 龍 西 的 乘 客 需 求,本 署 在 較 早 前 的 巴士 路 線 計 劃 中 落 實 調 配 第 86C號 線 的 資 源 , 將 第 286C號 線 由 現 時 只 提 供 繁忙時 間 班 次 改 為 全 日 服 務 及 遷 移 總 站 至 南 昌 。

服 務 改 動 後 的乘 車安 排
 現時 於 利安 巴 士總 站上 落 的乘 客 ,可 步行 約1分 鐘往 新 增 的錦 龍
苑巴士站繼 續 使用 本路 線 。

運吉直接無視歌和老街&石硤尾,好波
last sem都無埋變晒online
86C要點搞隨便你
運吉:唔記得數客,即係無客,唔理了
運吉:石硤尾步行至深水埗也不算太遠

每人每日收貴$1個誘因好大架

沙田區一下多左兩條A 洗唔洗叫A41/E42交數先
E42再cut就變全日20分喇喎
當初邊個話82B全日架
N5B, N5X~
啱呀
受影響的乘客可轉乘港鐵,持有學生八達通可享有港鐵車費折扣
唔好乜都拉我落水
寶達有98A會唔會行落去搭98呀
攞轉車優惠都可能有嘅
寶達,藍田一帶去將軍澳工業村返工方便好多,唔洗再轉黎轉去,搭98一程就到
X42C全日
將隧大循環
甜橙一直在玩命
轉車站先真係最方便
以後尖東起碼四條線返到秀茂坪
13X 213X 98D (98P) 796X
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞