連登巴膠怒屌狗西73X日常收車暨狗被鶳喜氣洋洋專區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
咁182淨係落客影響無咁大,堆西隧車係上客D人要等車
屌佢老母,今日上水廠又放鳩大量12800落71A 75k w3 , 271 73x直梯車放題

上水廠 你班仆街係咪想公路線開第三層清客
啟德好似係跟舊機場 成條跑道都係叫九龍西 合理既我覺得
不過講改邊界唔係早幾年試過咩 將天后由東區撥落灣仔
呢個時間吐公73x 27112米車出市區企梗人,隔離部WN3154@w3 去西九全車得10個客左右

74x用直梯車直頭有部頂閘
-0-0
88X改到雙向觀繞嘅話
火炭去觀塘group埋石門一齊做有冇得諗
順手重組下89C/89D/286M呢堆
打算火炭過河之後,上石門個迴旋處掉頭,用大涌橋上客食石門?/反方向上客?
定係行小瀝源路當做左?
前者掉頭唔係唔得嘅,但係石門繁時排隊埋站塞到仆街,原路出入+燈陣應該要20分鐘
無位
傻左,出觀塘可以284咁掉頭
入火炭落客站位係邊個方向唔重要
今朝307A尾班都派架直梯細車出嚟
富亨都差唔多企滿晒人
車箱污穢迎肺炎
83X改做石門、黃泥頭、小瀝源
89C亞公角街直上大老山公路
89D耀安直出大老山公路,飛走亞公角街
89B/80X重組,其一條去水泉澳
88X火炭、沙田,藍田、油塘特快
中環街市公廁好臭?
89B 80X可以合併, 改為觀塘碼頭往彩虹 觀塘開經大老山, 再經獅子山, 返回彩虹
九龍南都有條8號, 行路快過搭車啦
九巴推廣下罷搭地鐵, 89C 286M或者無咁頹

中国姍城+坑口成為大贏家
新巴feel
唔一定要死跟碧海藍天(興華街)或跟286x(欽州街)咁行,點解唔試下西九龍法院(東京街)呢?
一於23年個屆劃過去觀塘,政府係就依家寫法例,如果唔係拖到2047
西貢公路15年方國珊派人試過,今屆泛民有人去咪收成到,至係於係03年咁07年輸番定長期改變社區生態就要睇區議員個人做化。
張豬紙係唔係錯左
yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞