連登巴膠怒屌狗西73X日常收車暨狗被鶳喜氣洋洋專區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
秀茂坪寶達藍田鹹魚:重有我哋呀
想問下點解城巴唔將所有Hanover橙牌連接報站系統?

我見#8206電牌都有連接報站系統, 即係話無論新舊車都可以連接電牌同報站系統, 但係新少少ge 70XX 91XX就好似冇連
入左伙有需求就易搞
同掃管笏一樣 入晒伙252應該可以全日開十五分
682X回程變988行西隧
下繁觀繞老隧返沙田唔係人咁品
運輸署都想玩吓一決雌雄
下繁返沙田:

最快:西隧青沙
其次:紅隧獅隧
最慢:東隧大隧

所以680x 681就算未開980x都坐唔滿,啲人情願保鐵算數
新城認真不得了
竟然諗得出5X返堅城方向跟足5B行變返全流水唔再行橋去陰乾條5B
75/97中環方向改跟70/590行告士打道,另75再減車;完全係當年46X舊路將條線唔再行最多客地方等佢死快D
A41 不入沙角直轉沙燕橋
A41P 改行青沙
A42 碩門 黃泥頭 水泉澳 沙角 大圍
A46 駿景園 源禾 美林 顯徑 田心村
E42 減2車

btw下期題?
將馬線竟然仲有得拆線
E42繼續停青衣,減2車,JM9
A41P行青沙,繼續行埔公路沙田段繁忙時間一樣塞,非繁時間車程更長
睇漏了 應該係4架A車齊齊青沙
將廣都有尾站車上將隧了
唔減E線車點迫人上A車
早繁例位都係要塞
又咁講
上年個A42提議係仲慢過E42上公路,但今年分拆完對沙角秦石新翠就好明顯快過E42(佢田心上青沙),咁就有吸引力,當然佢仲係想收足$27.7而唔係跟A41咁22.3就祝佢好運
睇左全文,A42 A46都收$22.3咁就有得做
5X
咁改不如5B同5X合併算啦
估唔到上年俾小巴反對東北葵城隧線會用科學園特班復活
你諗下5X收$4.7而5B收$3.7就明佢用意係要殺平線
仲有四美
一來落到門口
二來繁時而家E42唔收車都成日美林留後

不過全部A線行青沙做咩事?
又唔係可以屈高一級里數
份野仲夠膽死寫
話要配合大坑銅鑼灣道要求去西營盤
擺楊雪盈上枱
Link?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞