木耳先會買AirPods Pro聽歌

378 回覆
154 Like 442 Dislike
聽歌個身搖 投入聽又有咩問題
Jabra 𠴱隻唔係for 運動用咩 大於就咁聽歌
你65T冇鯊魚旗點做運動唔跌😂 香港太嘈,喺出面連講電話對方都好難聽到
200 個airpods 持有者留下負評
其實好唔好聽冇所謂 都係你聽 你中意就得
但漏聲真係on99
200 拿airpods來聽歌ge木耳撚留下負評
都係$2000姐
咁執著做咩
方便姐,講電話又清,是但啦,又唔係貴
好撚酸
用iphone又想noise cancelling 又成日講電話嘅仲有咩選擇反正出到街咁嘈都聽唔到細節位

利申:iphone+airpods pro用家,平時想認真聽歌會用返se846+銀線+zx507
邊忽講到得AIRPODS先穩定呀?
你唔識睇字定點?
搵野屌過主啦
擴音機
木嘴會上連登笑人用AirPod
垃圾post 拉
成班傻西

出街又amp 又cm入耳又乜乜乜, 拎住幾廿舊野行街

上車左搞右搞, 搞得黎都搭完程車

走去洗幾皮 (甚至十幾皮) 出街聽歌, 學人講 quality, 不如正正式式, 舒舒服服係屋企整間房聽啦

每次見到d 人整條麻繩咁撚粗嘅耳機線, 真係心諗 "錢有無咁易呃呀"

有次搭lift 有條友用airpod聽歌 漏音漏得極清楚 真係痴撚線
你望下你自己講咩先啦 ching 無線耳機第一樣野要穩定先有下文 你姐係話其他唔撚穩定姐 同埋宜家講緊音質wo 大佬
出街用電話聽歌學人講音質
樓豬最識聽歌最有生活品味
你都係想我咁講姐
樓主 答撚到未呀
用咩sepc出街聽歌呀
樓豬好撚有要求架
唔識咪撚嘈
我諗無人會為音質而買airpods
無線耳機第一樣野要穩定先有下文 你姐係話其他唔撚穩定姐
呢句係你講,自己幻想出黎渣啵
唔好靠老屈,你有思覺失調定有妄想?
搵野屌想出位唔係咁既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞