木耳先會買AirPods Pro聽歌

378 回覆
154 Like 442 Dislike
用緊就唔可以唱垃圾?你brand loyalty 都好重下wo
下,對我黎講只係有耳機功能既飾物黎
我係你就咁垃圾就換左佢啦
又要屌又要用,咁辛苦呀
係 成舊助聽器咁 仲以為自己好撚型
想買airpod pro依家walk in買唔買到?
出街最緊要係方便,返屋企會聽返套 HiFi
冇錢就唔好對耳機有要求

都係嗰句 搵隻收音好 穩定 慳電 細隻 有h1 chip 有anc 又音質好 我幾錢都買

airpods pro除咗音質就滿足哂一隻true wireless嘅要求

加上音質追求永遠都冇上限,如果用隻自慰豆就滿足,我諗你對耳都唔係好到邊

你隻濕鳩野 乜鳩都冇同我講幾撚勁幾撚勁?

周身刀冇把利嘅垃圾 我畀乞衣都唔撚用啦

多謝樓豬令我知道***專出垃圾
AirPod漏音正常啦 Pro我真係無聽過話漏音
粒豆 聽歌好過 垃圾 airpod 有乜問題 事實如此
仲有 我用緊anker 用 sennheiser airpod pro
btw覺得哩post個宗旨無問題 我無講過買airpod on9 睇你點用 my point就係airpod 漏音 音質差 連唯一個優點抗噪都gg 專登買來聽歌係傻仔行為(完)
你班木耳唔知係唔係接受到唔到自己聽覺殘障 係要人身攻擊我
同埋我用開apple 粒豆我屋企人 免費送仲好聲過airpod akg調音係唔同d
襯iPhone 咪好用囉
有挽開耳機
AirPods pro音質一般又未去到差
但係佢D功能的確係實用方面
一句講到尾
如果挽音質就咪撚貪方便
買機 買線
玩功能玩方便
AirPods pro 真係唔差 連macbook做嘢又方便
你撚知路人買嚟係咪淨係聽歌咩
用咁撚多都唔撚明啲人點解買airpods

一嚟就講買 airpods = 木耳 自己用啲唔係好幾多嘅野就自我感覺良好 仲要拎隻垃圾打飛機

仲有我唔會對引戰On9仔係人咁對待,btw就算聽障都好過你咁智障 更何況你智障仲要聽障係咁J啲垃圾
有冇人知1000價位
xround versa同Padmate PaMu Slide邊隻好?
就係有條傻西 mtr等車 戴住airpod 聽垃圾kpop 當街搖頭擺腦進入無人境界 有感而發 先有哩個post
追返post啦 一早講撚咗
聽歌聽得開心又關你撚事啦

淨係識上網叫春 我係你就即場掹佢airpods掟落路軌屌鳩佢用垃圾唔準聽得咁開心

不過你個弱智仔又唔敢 淨係敢拎住keyboard做引戰狗扮識野

有你呢種人真係好撚悲哀 現實冇朋友 冇人認同 上到網又畀人踢爆自己扮有料 又係冇人認同

我係你就匿返埋老母個西對住***粒震蛋打飛機喇
你仲慘啦 攻擊個緊ge人 表示同情
發覺連登d鍵盤撚 除咗講d廢話之外 真係無乜內容
可能讀得書少....
搏唔撚到?講嚟講去兩幅屁 搏唔到就叫人木耳 聽障

今次連點搏都唔識呀 點做打手 點做引戰狗呀 練吓自己邏輯 做吓功課先再出嚟搵食啦

今世生到咁撚慘又心理缺陷就積吓陰德啦 小心下世畜牲都冇得你做呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞