木耳先會買AirPods Pro聽歌

378 回覆
154 Like 442 Dislike
申利iphone+airpod 用家(當然聽歌絕對唔會用)都不得不提三叔 送個粒豆 (免費)除咗無主動降噪功能之外 (不過降完仲高分過airpod pro)其他全部都拋airpod pro 十條街 當然ios都有很多選擇 同埋唔係話越貴越好聲 都要啱你feel先係好耳機
自己落場試聽最好
小學雞 定點 洗唔洗話你我今日穿乜孖煙通
緊人係唔覆你 都知乜料 你對我興致勃勃
but我對你完全唔感興趣
所以話呢 一講牌子肯定會俾人話打手
無錯,木耳先最幸福,少少錢就可以滿足,對音質有要求分分鐘使幾萬先叫ok

利申:U12 ADEL+Sony WM1A mod先叫做滿意咋
sennheiser聲最靚,但電力得3粒幾鐘,但一般都夠用。
無去周圍試聽現時新出 true wireless 跟風買airpod來聽歌 緊樣ge你覆此post完全無意義
音質 通話 降噪 電量 無比較無傷害
去試吧 打開你木耳之門 你會發現新世界
此post已完 不會再覆
用Airpods 貪方便姐
講黎講去都係得AIRPODS,咁有無好介紹呀?
講極都無實例出黎
你自己都知AIRPODS唔係拎黎聽歌
咁屌人木耳有咩用意?為屌而屌?
方便
三叔果隻邊忽又方便又穩定?
係咁好大賣左十年啦
補充左佢
三叔果隻都吹奏
又做唔到音質方便穩定三大元素
咪又係廢(係佢角度出發)
真係好方便,可對話先係重點
唔通我屋企用adam a5x 聽歌又要話你知咩
笑撚死 用***粒震蛋就自我感覺良好到咁

得罪講句 ***粒野正正就係兩頭唔撚到岸嘅最佳例子

講true wireless
穩定 收音 multi device 比唔上 airpods
音質 解碼比唔上 sennheiner sony
講anc ? sor 你冇

莫講話拎有線出嚟比用電話推公廁215都好聲過你粒震蛋豆
*** 請埋啲咁低質嘅打手呀?唔係咁都出到糧啩

開po條弱智佢完美突顯你地粒震蛋豆嘅缺點wor
我都有嗰粒豆(免費換)除左design真係幾靚之外. 音質重差過Jabra 點都比apple屌打. 乜人先講得出Samsung buds好過airpod
講撚到人地幾咁木耳串鳩人講音質
最後都係向穩定方便跪地咁用AIRPODS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞