木耳先會買AirPods Pro聽歌

378 回覆
154 Like 442 Dislike
唔好咁講自己啦 自嘲唔會幫到你自己㗎
唔好買咁多耳機 留啲錢去睇心理醫生啦
其實你屋企儲埋好多airpod 等出貨定點
你緊激動原因係?講中曬?
唔好另開話題啦 你又搏唔到

1. 點解會知人地係買嚟for聽歌 / 佢好注重音質
2. 點解人地聽得開心又關你事

幫你point out埋喇 答啦 幾時答呀唔好轉移焦點呀 對我冇撚用㗎
... 我自己就唔太講求音質 所以 揀咩都其實唔太關你事
你慘d
人地話你弱智都係講事實姐
直頭唔關條戇鳩事啦
懶係扮高尚係到笑人木耳姐嘛
1. 係唔係聽歌係佢自由 airpod聽歌音質好撚差 相信大家有共識 緊你仲要拿來聽歌 木耳哩樣野事實存在
2. 當街影響到其他人 既然你大大方方覺得無所謂 預咗人講緊 又關你事?
想搏嘴又搏唔到 淨係木耳聽障 airpods爛聲衰過自慰豆

十足啲冇自信毒撚 現實對人嘴瞄瞄 成日自己同自己講野 上到網就淨係識踩低其他人拎自豪感

諗起樓豬而家畀人搏到跪低 對住個moon嬲爆爆 搏命諗點搏先可以就覺得佢好可悲
1. 你買隻耳機會淨係聽歌/淨係聽電話?唔怪得你冇錢睇醫生買藥食

2. 佢聽得開心點影響到你 咪撚咁自我中心啦死毒撚 唔想面對人群就自己揸車 人地又唔撚係貼住係搖 佢fing吓頭 咪吓嘴 又阻到你咩呀 睇死你實係啲反社會人格嘅自閉仔又唔敢認

我建議你睇完醫生拎白卡 咁咪可以慳埋慳埋買多啲自我感覺良好嘅野打飛機囉
木耳好好食喎
1 . 隻耳機唔係聽歌講電話 我諗唔到有其他實質用途
2 . 佢都未出聲 你就緊激動 其實個個係咪你來...

如果係網上人身攻擊 可以抒發你現實不滿 其實我無所謂 不過建議你可以去同現實朋友慎下 再唔係搵社工 轉介心理治療 都係唔錯ge選擇
1.金耳既人貪屴便都會用AIRPODS應該又會俾你條戇鳩話木耳
2.係街影響人?你自己講野吹到話影響埋隔黎車箱邊個影響D
方便
1.出到聲嘅耳機 你理撚得人點用啫 人地拎嚟當震蛋都唔撚關你事啦

2. 又轉移焦點 人地點侵犯影響到你呀 我激唔激動又關人地點影響你咩事呀唔好扮答咗啦

最尾嗰段 送返埋你自己啦 一日唔面對 總有日要面對㗎搵啲方法興趣建立現實中嘅自信啦,社會好現實㗎,唔會接受你呢種自我中心嘅人㗎

咪撚逼人一次又一次打破你嘅舒適圈啦我驚我撚鳩你 你會睇唔開自殺呀自閉仔
1 . 九唔搭八
2 . 影響到我 覺得你係on9
返工都七.八年 又唔覺得社會接受唔到我 咩人都有 其實係你接受唔到我姐
啫係乜都答唔撚到啦返工返到成十年都仲咁撚自我中心 建議你反省吓啦

上網笑鳩人唔會令你生活有改善㗎淨係會畀人當玩具咁撚㗎咋

自閉仔
大家緊話
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
靠笑人地用AirPods pro聽歌黎刷存在感真係好可悲
我就玩開CM耳機 幾千蚊入耳到兩萬幾嘅訂製耳機都有 但平時出街都係帶AirPods Pro 同其他無線入耳音質其實差唔遠
講一講番AirPods Pro嘅好處:
第一 比較輕唔會話個頭過重
第二 有消音同transparent簡 transparent做得好出色
第三 電量同差電都比較快
第四 音色其實唔錯 比b&o e8好 仲要冇斷線/收得唔好問題
第五 同iPhone做配對真係冇得輸
總結:值得入手
有咩好嘈 鐘意聽咪得囉
以前都沉迷過耳機一排
又買耳擴又配唔同線咁

但用過AirPods之後,嗰種方便完全贏過晒音質,返唔到轉頭,而家AirPods pro有埋降噪就更加冇得輸
幾多人提到論點出黎反駁樓豬只係識講音質笑人木耳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞