木耳先會買AirPods Pro聽歌

378 回覆
154 Like 442 Dislike
我果完全冇問題
人生要幾可悲先會拎依啲野黎打飛機
聽到人地聽baby shark
木耳!
口感細滑、有嚼勁,是人們熟知的養生食物,用它炒蛋、炒肉、燉鍋,都別有一番風味。黑木耳被稱為「身體的清道夫」,它不僅有清理腸道的作用,也有助於減少血管中的膽固醇和血栓。然而在食用黑木耳時,也有一些需要注意的禁忌。

木耳是一種食用菌,分黑木耳和白木耳兩種,二者成分相似。一般來說,黑木耳用於做菜,而量少價高的白木耳則為補品,所以又名銀耳。黑木耳則又稱雲耳、木耳。野生的木耳通常生長在死去的樹幹上。

木耳入胃經、大腸經,它的補益能力可與雞肉媲美,所以也有樹雞之名。中國人食用和藥用木耳甚早,在2000多年前,木耳就被收錄在最早的中醫藥著作《神農本草經》裡,稱之「益氣,不飢,輕身,強志」。中醫認為,黑木耳有補氣血、益腸胃、活血、潤燥、通順的作用。
生活態度
玩完金磚加64 都係bt 耳機方便唔係成日想拎嚿嘢出街
樓主家下抬hi fi ?!
以前都會成身線又耳擴
而家趕時間方便點都係無線
係屋企先enjoy啦
係咪呢隻木耳啊好爽㗎喎
啲人買apple 牙刷頭 係為掉咗都可以用尋找搵返⋯
不過我個人都唔鍾意用apple耳機,音質好差。
屋企有個試音室專用嚟聽歌 豬耳先會戴耳機
聽唔出個fd屋企套幾十萬嘅speaker同我係深水埗買幾蚊條啲垃圾耳機有乜分別
木耳都係一種幸福
木耳幾好食
雖然無圖 講真就係見到有先有哩個post
前2日尖咀mtr 等車個陣 隔離有個mk 好7大聲聽kpop 係緊擺 屌你望一望 airpod pro
聽過backstreet boys everyboby
500 蚊係淘寶應該講緊 10 單元圈鐵
本身佢值在個noise cancellation超班
而家update自廢武功
早幾次個 update 之後未斷過
第一次試聽,當堂嚇一跳,根本係垃圾
幾十蚊享有人地幾十萬嘅體驗,真係人生贏家
申:2k mon以上我都唔識分
唔覺拎黎聽歌有咩問題 夠方便 細細盒拎出街
用緊wf1000xm3
駁iphone好廢
個免提好似虧虧地咁
拎住粒野隊到埋個口先收到
有時會斷斷下 有時又連唔到bugbug地
雖然無用過airpods pro但我覺得airpods應該會好d
幾十蚊同幾十萬都分唔到似係聽覺有問題,唔係木耳咁簡單。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞