木耳先會買AirPods Pro聽歌

378 回覆
154 Like 442 Dislike
喺街聽歌 方便 降噪 穩定 >>>>> 音質
要音質就唔會用wireless 要音質就唔喺街用電話聽

兩頭唔到岸以為自己好有品味睇死樓豬係嗰啲戴住shure 啲公廁215以為自己好撚勁嘅弱智仔
講得好,知道調音垃圾都堆個頭落去
唔係木耳同on9係咩
咁你同我講
I got money in my hand that I really like to blow
我吹你唔漲

PS 動圈都有質地分架ching
唔只調音㗎
其實首歌high 你個人就會high架啦 究竟你係聽歌定係插耳機唔播歌? 唔知笑人用AirPod 做咩
如果攻擊我 可以另到你聽力殘障有所改善的話 我願意出一分力 歡迎
原来你淨係識215
講吓自己聽開咩咁把炮先啦
想知有咩 又方便又穩定又降噪又好聲又細過airpods
一皮我都照屌呀
舉一個例子 = 淨係識一隻
兒登仔logic到底差到咩地步

btw 係 呀 支那狗
打錯字sor
但我真係唔係支那狗
PS 出街冇player真係唔聽歌
其實入黎係想知啲人用airpod係咩心態
想知點先打錯到殘體
就係聽過唔夠30秒就除咗
問Google粵拼輸入
super 4
成班弱智攞返藍芽耳機黎笑airpods
要音質正常緊係用返有線
無線耳機第一樣野緊係要穩定先再有下文嫁啦
多咗喇
講到全部無線得airpod穩定
啱出冊呀 上google啦
買左AirPod pro後
部黑磚 m9 好耐冇帶出街用
用airpods都比人批鬥
你估聽歌真係為聽歌咩
只係想逃避一下社會既雜音
只係想有屬於自己既私人時間

方便 》 已經重要過所有野
一擺落隻耳就聽得
木耳咪好囉, 好易滿足, 唔需要晒幾千蚊買無謂野
見到Sennheiser笑左出黎
其實用咩耳機都要比人批鬥真係痴撚線
我買AirPod pro嘅原因只係
我對其他brand嘅tw耳機唔熟
而apple咩產品都有品質保證唔怕會中伏
就係咁簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞