木耳先會買AirPods Pro聽歌

378 回覆
154 Like 442 Dislike
on9
***粒震蛋可以好過插3.5?
潮流興囉,你估真係聽個音質咩
岩呀 木耳要批鬥
你都識講啱feel最緊要啦 人地覺得AirPods 啱feel咪用囉 你估個個聽歌都追求音質咩

Btw人地用咩關你撚事
樓主好波
傻仔先用airpod
真正識聽 係要播出嚟聽
Royal級留名
雖然用得無線藍芽耳機都預左唔睇音質,但apple戈隻又真係冇進步過

用緊sony戈隻
利申有用player聽歌,耳機係萌音17,不過呢2年真係少聽咗。

用AirPods之後上pro真係返唔到轉頭,最緊要係方便,個袋又細同輕咗,case又多選擇,又唔洗set,一囉出嚟就用得。

講聲當然同有線比差,唔洗比都知,但apple,由iPod 到in ear耳機調音都係清水無乜音染,有一路聽開都知,所以無乜好嘈。

流音AirPods經過2代之後有pro,都叫做解決咗呢個問題。
見你講到咁兇狠仲以為你聽開三單元以上玩家, 原來拎啲咁既野去踩人, 比啲骨氣作都作自己有se/ie 系列啦
差啲比佢嚇死, 仲以為佢用開過萬耳筒, 原來都係用啲咁既野
樓豬三星粒震蛋都話好真係笑撚死
證明人既質素,咩人開咩POST
講個例子 成班傻仔打晒飛機緊 講音質 三叔免費豆屌打 airpod pro
無需懷疑 其他更加唔洗講
傻西先買airpod來聽歌 木耳撚們 你哥哥我都有 airpod pro so?好威?
粗用講電話就得
日日都係mtr 大大聽到kpop 仲以為地鐵廣告
你老母望一望 原來係airpod pro
stop 啦! 你唔煩我都厭
不得不提三叔 送個粒豆 (免費)除咗無主動降噪功能之外 (不過降完仲高分過airpod pro)其他全部都拋airpod pro 十條街

自己講完無主動降燥,又拎對自慰豆既音質黎打飛機咪玩啦,拎粒自慰豆黎J音質
airpod pro updata 完 原本好地地降噪都廢咗一半你唔係聽唔出呀 同埋你聽過免費豆未 ?開咗降噪比較下先出聲啦
你得個鍵盤打字 無意思
都講左藍芽耳機係穩定方便行先,
升級降燥廢一向大把人屌啦,so?
你拎住隻自慰豆黎打隻本身垃圾音質既airpods黎打飛機,唔知邊個斷章取義先呢
垃圾免費豆上面咪有人用緊答你囉,唔敢覆呀?你咪又鍵戰
airpod 講緊柒咗 除咗連iphone快 0delay 然後呢?
冇然後 就係普通 更加唔好講拿來聽歌 音質差 漏音
隔住個車廂都聽到呀 真on9
講到尾又係想講音質同漏音
買得airpods都係用iphone多
夠穩定方便清晰通話已經收貨啦
俾你音質好疾機delay有撚用咩
做到airpods咁全面先講啦 成日笑音質 小至whatsapps錄音 大至開會都係用緊AirPods 穩定 全面 先係賣點
隔住個車廂都聽到

吹到呢垃圾樓豬
我唔覺得 其他藍芽有幾唔方便 本人普通打工仔 唔係咩月入100k連登仔 不過 開post幾個牌子耳機都有 又唔係貴 . airpod ?車尾燈都見唔到
最後講到咁威,唱到airpods咁垃圾又係用緊佢傻仔黎既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞