[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(40)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
其問一問 Zenith EP 維修費係唔係貴過勞力士Daytona ?
邊隻?
5100 好野黎
冇$唔好買
買dw啱你
Poor guy
005 or 006 定再舊款啲,平就得
巴打想請教下你
我唔熟錶,想問下呢個牌子大路嗎?
我見幾靚價錢都可以 因為我買嚟送俾男朋友 我唔識分咩叫精工 呢隻係唔係?

我睇過男朋友睇到呢隻錶話覺得幾靚 但我朋友話呢隻抄ap
我自己覺得巴打你呢隻幾靚 有無人可以俾到意見我買咩牌子/邊款好
精工係牌子嚟 seiko
貴左好多 預29
似royal oak?似nautilus多啲...
依個牌子都幾撚癲 睇左幾隻 都抄得好撚多下
不如你直接講下幾多budget/運動定斯文/手腕粗幼
Paul Picot dress watch 款
dress watch 塞粒工業用機芯
bremont想上手可以去炮台山Chroxxx
幾好折
我有隻moonwatch 005可以放

https://t.me/Ineedpiriton
依隻carousel 有人賣百零蚊
鏤空錶唔係人人都鍾意
探真啲口味好啲
個樣似pp 喎
似ap咩
銅bb真係好有味道
想買Tudor
水貨鋪除左RR, Mxxxxxz
仲有邊間推介?
Sorry我都唔係專家,交流吓ok
你po果隻明顯係參考pp aquanaut系列
買錶好個人,唔識你男友好難俾意見
佢男友可能口快快講錯
講真,唔識錶就唔好亂送。送左鍾意就好,唔鍾意要焗帶。
真係要送就簡啲百搭既,平就dw5600, 貴啲就apple watch, 再上就勞算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞