[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(40)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
type 20扺玩
rr做緊29
想入隻omega aqua terra但發覺有好多個model
發覺唔同model價錢可以差好遠
有冇巴絲識aqua terra系列主要點分?
同埋因為咩價錢唔同?
上官網大部份都新款

我主要淨係識到錶面色,
直橫甲板紋,
Day/Date/No,
GMT etc. 愈多愈貴咁...小弟不材
無深入睇呢條line, 但通常價錢唔同其他原因會係材質(鋼/鈦/其他), 膠/鋼/皮帶, 錶size 都會令價錢有分別
https://youtu.be/FwBL8TjL8oY
又拍咗隻負皮錶開箱片
認真 50k推介?
下個星期去買錶,唔想後悔
諗住長戴
痴撚線29?
我去望左實物,我覺得zenith 靚過iwc Mark viii 好撚多…
c807同c900都係29k
我都有小小心郁
地通拿
DW,買幾隻襯衫
我睇中c808...
但想睇哂所有色先

仲有冇咩其他40k below 我應該睇下嘅?
之前係k11咪好地地囉。。。
佢宜家檔工廈超舊咁
上到去你體驗係ok?
買100 隻?
講經典zenith ep無得輸,況且三色圈同多角度分鐘刻度都幾吸睛
Sor冇見到
Pilot, el primero 不太喜,暫時prefer zenith pilot
仲諗緊同價有冇其他option, 但今日睇完一堆都已經冇乜options 😂
I mean el primero 三色好靚,但唔多啱我
除左難去d, 我覺得ok, 服務態度幾好
我會再係佢度買
唔怕冷門我推薦睇下bremont
望下先
ching識貨

第一次係香港見人戴Minase
不過3皮幾買隻真係好難過到自己果關
支持下巴打
有字幕既中文開箱片好少值得欣賞
呢隻野個錶帶同其他GS spring drive一向有果隻錶帶又唔同
我自己麻麻地GS平時果D錶帶果個鏡面打磨位 鐘意呢隻錶帶多D
唔太計較機芯真係無得輸
好靚,都係雙 logo 啱我心水
我唔介意被人當係普通精工
剛剛網上買到隻NOS(佢話)嘅 lemania 5100 手錶.
呢啲倉底係咪返來抹一抹油好啲。同埋香港有無人識抹 L5100? 雖然粒嘢好簡單,但驚搵著個師傅未見過,又無耐性 study. 。我會唔會多慮咗
謝謝意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞