[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(40)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

有錢人
有冇tg group
大家pm group link再傾
個兩/一條友好煩
算啦由佢哋啦戇鳩仔黎
介唔介意水平咁影下計時掣,個design好似好型!
其實做frd 就最fit
有錢仔借啲錶俾假膠搭地鐵威下
假膠又可以擦下有錢仔鞋,讃下佢有錢
win win
Skeleton
唔知因為實在太貴
完全唔on list
錶post都俾兒登仔入侵
原來係咁
去外國讀書(英國加拿大美國)就叫做敗走
窮酸到呢
仲有我幾時有話三大唔夠unsw嚟?你搵到出嚟我即刻切7我屌你老母唔好俾我大到你
我之前淨係話a&f三大唔夠我嗰間勁咋on9
有關係入到ibank唔算太難點解好似好出奇咁
原來係咁
你鍾意咁諗咪咁諗囉
其實係好好襯
但個圈真係好軟好易崩花
我又唔錫錶
Day date 真係Rolex 嘅signature
比Daytona 更代表性
Vintage 味出晒黎
我睇咩機芯啦
ETA SW Seiko Miyota呢D大路野就無咩所謂
我覺得你暫時post嗰兩隻ap同hublot都好似balenciaga啲高達鞋咁,懶有design但又大舊又唔好睇啫,你爸爸仲有無啲好睇啲既錶呀,擺上黎比大家開下眼界
係呀 ,我都覺得總統錶先係rolex招牌。 不過冇睇開錶嘅人都應該覺得係老餅款
sorry 記錯左原來係你大A&F地表最強
差唔多啦,記得咁多已經算係咁
見到你啲字痴埋一齊已經feel 到你好燥

不過有時間嘅,咪諗下點解咁多個post都有人同你嘈囉
依度啲巴打咁厚道都忍唔住口
覆埋今次唔覆,廢事啲口水戰阻住個post,你鐘意就當自己贏左啦
等到出年?
我都唔係屋企點影俾你睇
返屋企影iwc pan etc
Btw話ap好似Balenciaga 啲高達鞋咁冇嘢好講囉
你贏
你淨係話hublot我都算
啲字黐埋一齊係因為我用siri打你記唔清楚就唔好make咁大個statement 啦!咁多個post啲人同我嘈係因為佢哋好多都唔面對現實盲反一時一樣又誇大人哋講嘅嘢錯咗又要唔認
你自己睇吓我之前講錯嘢我都有say sorry認錯
總之我唔再覆啦有關呢啲唔係有關錶嘅嘢
隻eta 2824芯錶 半個鐘慢一分鐘係咪玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞