[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(40)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
睇左十幾年湖人同kobe
唉 人生
Mamba out

反咗猢十幾年都覺得心酸
Kobe Air king
咁岩今日帶moonwatch跟機only
唔識欣賞Kobe隻hublot
lm
你大把啦
我睇唔出係金殼定玫瑰金
dress watch 款來講
金殼其實你而家果條黑鱷魚皮/鱷魚紋嘅真皮就最正路
玫瑰金就啡色帶啦
反而就咁睇相你應該換短啲帶
你手腕咩 size?
Club 同zurich都算幾靚嘅

以前搵到少少買落嘅嘢,依家幾耐風流幾耐折墮都唔知放唔放曬佢好
香港無架喇。睇閣下都應該有能力
有走好走喇,搵返失去嘅錢
點都易過搵返失去嘅自由呀
想推介下呢個brand.
好硬朗既日用錶
三文治面係靚既,不過買咁貴既 micro 始終唔捨得 ..
呢個價錢可以買到 fortis 或 sinn
做工唔錯
皮帶/皮watch pouch 都好高質
各位新年快樂
買bauhaus既錶 首選會係 Junghans

初四快樂

好心啦, 攞啲舊相出嚟晒, 仲要唔係你嘅
44mm ROO最啱啲有小小錢, 但係冇品味嘅人帶
【注意事項】

1)買錶還買錶,最緊要唔好買 BALL

罪證:2015 年勾結黑警散仔協會,推出「警務精英特別版」手錶
http://www.passiontimes.hk/article/01-06-2015/20422

2)避免購買 Seiko / Grand Seiko,全面封殺香港代理「通城」

罪證:2019 年勾結黑警散仔協會,推出散仔協會 40 週年特別版手錶

通城作為香港代理,必定跟事件有關,做法完全係同廣大香港精工用家過唔去
Seiko HQ 作為生產商亦責無旁貸
真係要買精工,請買水貨,一蚊都唔好俾通城賺

3)Casio 都古古惑惑,大家自己留意

證明個個新入來都唔睇頭POST
Taroko巴打可唔可以SET呢個回覆做置頂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞