又一城大討論區 (22)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
bachelor degree level
因為有大部分course只比 asso (即係 JS1091/93,唔係 CCCU 果啲)/bachelor/master 是但一類人讀
年年收咁撚多學費
呢小小技術嘢都解決唔到可以執撚咗佢啦
英國《泰晤士報高等教育特刊》(THE)周二公佈2020年最國際化大學排行榜,前十名由香港、瑞士、英國和新加坡學校佔據,香港城市大學排名第一、香港大學第二,中文大學就排第五。

吾城終於成一大
究竟係咪2月7號先開學
點解d pro 開始upload video,好似當31號就係開學
我仲以為有多一星期假
邊科d pro咁勤力
急招補習義師幫手足!

「你發夢 我補習」義補計劃
就黎考DSE,亦愈黎愈多因為參與運動而犧牲左學業嘅學生手足搵我哋平台求助

最新受助學生數字將近300,但我哋嘅義師數量真係嚴重不足,特別新界區嗌哂救命

希望各位在讀大學生/ 教育界人士/ 讀書叻叻豬嘅連登兒女幫幫手!
行唔到上前線,都起碼救下啲學生

詳情:
[你發夢 我補習]我既願望就係入大學既全部係手足
https://lih.kg/1784478

有開
想知有冇人係未交學費 亦都唔打算去交
Last sem唔想defer
#metoo
其實享用唔到學校full service學費係咪應該要調整
根本就係
我要defer summer sem 應該都係要10月先grad, 但個畢業典禮係跟番19/20 sem B個班一齊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞