又一城大討論區 (22)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
係咪得shitty係online teaching
得shitty d垃圾膠層鐘意畫蛇添足
city重衰過中小學
改名做香港城市幼稚園算啦
fyp/需要溝通嘅course (i.e. archi studio)
好多時要見面講先清楚,因為每個人嘅方向/問題都唔同,
依家online teaching未姐係玩鳩個班學生, 又唔推遲, 想點
而家未有人話今個sem都會可以轉pf
老實講,你要我遲兩星期完SEM我完全冇所謂但online teaching真係不了
大家交左學費未。。

但拖得一時拖唔到一世
交左啦,後悔
交左 好撚後悔啊屌
交學費睇片
好唔甘心
但可以點做
好似翻咗去之前考dse睇片補習咁
未交。但係有得唔交咩
city九龍塘分校 live full哂
得返video班
九龍塘總校
德福分校

city仲有邊度有地
遲啲大圍cccu
等到grad都未起好
未放假前 同一位Professor 傾計
佢話呢腐好難會有pass fail
有都未必好似上個sem 咁易㧗

利申:EE
咁又係 上堂都係 dead air多 面對面都係方便問gp pj assignment個啲嘢啫 同埋實有professor唔錄片 直接擺晒啲notes當online teaching就算
教學科研安排:

由1月31日至2月6日,暫停課堂教學,以便教職員準備網上教學;

由2月7日起直至另行通告,所有課堂將按照原定的上課時間表進行實時網上教學;

如課程有特定安排,請學生與個別課程的導師直接聯絡。
老實講,係咪得我一個人覺得online teaching睇片好過上堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞