又一城大討論區 (22)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
我好似係睇左邊嗰個呀,咁唯有下次特登同佢講話想補牙啦
發覺而家上完Lecture可以再睇Playback聽多次幾好,其實可唔可以要求以後啲老師上堂都錄埋片
+1 有時上堂有d位真係聽唔切記唔切
睇多次可以追返自己漏左的
又可以溫故知新
我都想以後都錄片
其實我都想依加Prof.冇左時間限制講得勁詳細 聽唔切又可以playback但佢地就會話如果咁樣做就會有好多人走堂 學習氣氛差果D野
啲學生都成廿歲人,有心上堂就唔會走

同埋最緊要係啲Professor講得好唔好,有啲prof講到一舊舊咁,真係返去睇Textbook好過

所以我覺得走堂&學習氣氛同復課後錄唔錄影係冇咩關係
大家心水清既都知實唔關事但佢地實會用類似既藉口做多樣野實唔肯
想問你地申請左non mean 既係aims 到批左未
我1月個陣學資處已經過咗數俾學校啦
有冇LT summer school去法國既朋友仔
Exchange 其實有咩funding 可以apply?
Bu都改online exam/ assignment
垃圾城大幾時先公佈
你荒佢唔跟咩
shitty乜鳩都慢過人架喇
要好似隻狗咁跟喺人地條尾先安心
之前停學要等到7大出哂消息先跟
Career center 好撚煩 日日6 7封email煩我地 仲要十封有九封都係reminder
佢啲活動搞好啲咪唔會無人去囉
牙科診所有冇開?
想問下係咪聽日復課
之前有電郵寫繼續online lesson
我讀scope既 完全無email收過
琴日問個一個阿sir佢都話唔知
但一般嚟講應該會跟你地
復咗你返唔返?🤭
講真online exam/ assignment 冇乜用, 不如直接比人pass算啦
幾時先肯online exam
Scope 有無得搞回水?
有無ching試過year4 semb 去exchange? 收到個sema exchange offer但唔想要 有無得appeal?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞