又一城大討論區 (22)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
同埋申請的話係咪交cv/ resume, dse cert (可唔可以後補正式cert?soft copy 交張臨時cert先?)
今日考CB2200
但小妹數差,考到一鑊粥咁
係唔係一定要有50%先pass㗎?
有冇人今日考CS2468 覺得好難係唔係我有問題
上aims申請
cb3410 fm exam canvas寫個分係咪已經adjust完
唔過50係咪要retake
想問有無tg?
有冇cs jj可以分享下CS4389 resources
功德無量
點解一online exam ,d題目就難左咁多
本報收到消息,指校方不同部門(如法律學院,工學院,數據科學學院等)近日約見不同學生於下星期中討論有關更改學士學位榮譽分級等學術學科事宜。

此事對所有學生影響巨大,關乎本校學生日後出路和榮譽認受性之問題。故此本報希望尋找應邀出席之學生深入瞭解此事,請與本報聯絡,我們會保證閣下之個人資料保密處理。

睇黎大家都好高gpa 好似話想變做拉curve
炒到仆街覺得人生已完
應該唔會係永久性措施掛 如果唔係嘅話first hon咪可能要3.8 or above 先有?
Cs3402係canvas逐題出分,出左兩題個分都係得單位數,炒到仆街,驚會fail
呢科好似30%就pass啦喎 ching
原來下星期就出grade咁快
You are not alone
我聽日先有得reg, 已經無哂
冇計啦 唔想讀都reg一個啦
一科都冇搞到grad唔到同Arro講會開俾你
想問下free elective係咪reg咩科都得,定唔同major有話只可以reg某幾個department
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞