又一城大討論區 (22)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
上aims申請reduce load
想問下有冇人有CB financial management 嘅textbook
去lib借啦 如果你勇敢唔驚病毒嘅話
有冇人收到San Jose State uni exchange offer?
有冇人知申請轉科程序係點? 有冇咩要求?
有冇人知exchange可唔可以去兩次
除咗參加CB啲Programme之外,好似唔得
ARRO網站有寫,要求睇對方Dept而定,個個部門都唔同
有冇人收到sem a 瑞典Jönköping University offer?
依家仲有冇internships 報?
上網有pdf或者跟topic睇youtube
唔係下星期先有result咩
我十四號收到result 既,啱啱accept 左個offer
what college
Cb ms
城大本科生在外遊時確診新型冠狀病毒

大學今日(2月20日)得悉,城大林姓本地本科生及其家人在鑽石公主號郵輪上,確診感染新型冠狀病毒,目前正在日本長野縣的醫院接受治療。郭位校長及學務長在收到消息後,即時致電該生,了解需要。該生感謝大學關心,希望香港政府可以加緊防疫工作,及照顧目前仍然滯留外地的港人。

郭位校長應林同學的請求,已向相關政府部門轉達有關訊息,呼籲政府莫延誤防疫工作,盡快跟進滯留外地的個案,主動提供適切支援。

大學關注並協調林同學的學習進度,希望他及其家人安心休養、早日康復。

傳訊及公關處啟
2020年2月20日
林同學加油
Exchange 1st round reject 仲可唔可以玩2nd round?
有,但冇staff
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞