LIHKG 箍牙集中討論區20

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我以前有諗過去佢道做consult 因為有聽過話佢箍骨爆好好 可以改善到成個下半面 但就偏貴
之後揾左幾間專科 但都冇特別講箍完側面會點 多數focus係啲牙道 冇啲前例可以睇冇乜信心(骨爆其實最在意係個側面
你箍左一陣覺得點?咁大舊錢抵唔抵比?順便問埋你箍左幾錢?
好多野問咁辛苦曬你答我
睇黎今晚要prep下
唔該曬
我箍左兩個月咋,應該仲係排齊階段,佢預我箍3年,所以宜家未睇到收入去既跡象

我個情況就要$75000,當中$60000係基本價、$5000係陶瓷、$10000係骨釘。首期$25000,然後$1000/月,上骨釘當日比$10000。總數除番開每日都係一餐飯,以佢既背景黎講個價我覺得合理啊

Dr. Wu冇講明箍完會點,但就睇到佢有信心掌握,同埋有比個骨爆case我睇,睇到真係成個側臉唔同左,你都可以試下consult啊
觀塘/將軍澳有冇邊位牙醫介紹?
有冇巴絲箍過油塘林x波?
Consult過同一間診所一個女醫生
免費 冇照x光 就咁望一望
隱適美開我4萬4
我排牙唔算亂 係上下排各有一隻門牙側左出嚟
咁算唔算貴?
慘,有冇屯門人分享下
醫生有無同你講幾耐換一次?我嗰陣係3日先換
我都想知😭😭😭
有同學之前係佢到箍
不過好多年前 佢岩岩入cctvb個陣
你係咪walk in 呀? 佢官網有notice招矯齒病人啵, 依家都仲有收, 我係普通唔齊case佢都收
政府矯齒科應該淨係serve公務員?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞