[Jump] 鬼滅之刃漫畫討論區-捌之型

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
個鋪排好差
fing一嘢AOE就KO哂在場所有人
感覺好似夾硬整個位俾炭治郎出場咁
比起打無限城入面嘅上弦,無慘最終決戰好似無咁精彩(暫時嚟講)
岩岩睇完動畫 好奇睇一睇漫畫後段 嘩 都幾黑暗下
Same
打卒仔仲精彩個呢個最後boss
淨係得
反正仲有59分鐘 逃跑仲好 回滿血返黎在殺炭仔/柱, 咁就真係神作 邪惡當道
我覺得無慘會捉走個妹
最後主角練多幾個月先再打多次
咁快完,個作者賺少好多錢
同埋我覺得個妹既能力仲未寫到入肉
可以吹多幾章講個妹
例如話無慘每次想食個妹果時就會嘔,跟手變左洗佢腦加研究佢,再開發佢做上月壹
之後主角同兩個基友就出發要救佢
邊到黑暗
作者應該賺爆啦 啲週邊咁多
呢d係 長篇王道漫畫先會有
仲俾無慘走
d柱已經冇晒手左晒腳,得炭仔打?
咁有好多都係慢慢鋪話佢會死 而唔會係突然要佢死
Ching真係要睇下jojo 細個睇石之海睇到好驚喜
因為我係睇完動畫 就直接飛去睇漫畫最新果幾話

所以好突然
邊有人咁睇
做咩咁傻豬唔上嚟問下動畫做到邊 直接繼續睇落去
睇完第六部用左幾年時間先肯開第七部黎睇
第八部等完左先一口氣睇
好奇麻 點知劇情走向會咁
等到死嗰日我都唔知等唔等到jojolion完
依家連反派大boss係邊個都唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞