[Jump] 鬼滅之刃漫畫討論區-捌之型

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
話打無慘差咗都話可以笑下 屌你老母無限城差
笑撚死
起完底 原來係傻閪黎 吠多幾聲黎聽下
jump腰斬不嬲係睇人氣銷量
唔係睇劇情
最終章唔死人唔派便當幾時派?
上弦不嬲都要柱3換1
你咁撚傻閪俾人懷疑係on9仔有咩問題
你都唔差 傻鳩
搬龍門搬到上太空 on9仔真係on9仔
撐啦繼續 如果有哂故事藍圖駛乜要排哂d上弦係同一章死哂
傻閪鬼滅廚 爆粗就覺得自己啱?
我可以同你爆夠一個post呀柒頭皮
繼續留呢d囉 顯得你冇乜用腦
你留咗乜撚野咁撚把炮啊
貼張圖自以為自己好撚醒果下真係好撚柒
小小論據都講唔到係度屌人on9話人搬龍門
咁好銷量點可能腰斬
你話前期我信嘅,依家應該無咩可能
哇 上面講左我對個劇情嘅觀點同論據都睇唔到呀 咁撚可悲嘅
你睇人地回我都有哂論點理據 得你呢個鬼滅廚係度吠吠吠
你有咩論據呀?
由頭到尾都係你一個話無限城篇唔好睇 連少少數據都攞唔到出嚟
然後就話腰斬
鋪排係咁就話唔合理
自己以為自己好撚醒
銷量好又點撚解要腰斬
你答唔答到我?
咁證明佢故事藍圖plan得差 排到d敵人死得咁密
故事藍圖plan得唔好
排幹部死得太密 柱死得黎個鋪排唔夠 蟲柱係唯一死得有意義加夠震撼
駛唔駛畫公仔畫出腸?碌柒咁
根本唔駛答你
唔駛腰斬但最終章都要寫到咁趕仲顯得作者個故事藍圖差
望下jump以前其他巨頭 白鬍子 自來也呢d死嘅情節係畫得幾好同幾衝擊
以嗰d做標準 d柱咁死法你都接受到? 鬼滅廚真係
我main point係講緊無限城畫得唔好太趕 你就瘋狂spin去我死撐佢腰斬 痴撚線
呢個po同kpop d圍爐po有咩分別 剩比吹捧講事實都唔撚得
劇情差(當係)同會唔會腰斬係兩樣野喎
無限城係可惜嘅 始終成晚發生咁多野 佈局都困難啲
我係回上面篇日文訪問前根本冇撐過腰斬論 我回佢純粹係想講無限城畫得趕
唔好比上面個鬼滅廚spin左我focus
問炎柱面同音柱退役呢d咪係有哂鋪排同有故事性嘅便當
但入到無限城咁派法其實係已經派到冇哂感覺 除左蟲柱
你畫到d主線人物死 係唔可以令讀者扣人心弦嗰種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞