[Jump] 鬼滅之刃漫畫討論區-捌之型

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
屌你老尾練都唔洗練 發個夢識曬日吸12招
重睇啦on9
細個跳舞個陣已經識晒招,只係未知係劍法,同埋唔知d招合得埋黎殺鬼
建議重睇
個妹跑到未? 失咗踪好耐
睡夢羅漢拳

Btw,建議重睇
經費
大把經費已經上咗神枱
其實第十九集都連左幾招
上六死果陣先講百年不變局勢打破左
即係代表一百年前都有人殺過上弦
我就覺得其他人勉強學應該係可以學到
但學到都用處不大,因為唔岩屬
水柱有同炭講過水之呼吸唔適合佢
可能每個人天生就係有種最適合佢既呼吸法
自己適合水呼練水呼既威力可能比唔適合日呼但勉強用日呼仲要勁
咁對前人黎講根本就冇必要去學日呼
同樣上一我覺得佢都係因為日呼唔適合佢,先發展出自己獨有既月呼,咁解釋就合理晒
炭個祖先未必係適合日呼既
只係佢一心一意要將日呼流傳落去先硬記
將日呼用炎之神神樂舞既形式傳承落去
改左名一來冇咁易比無慘知道原來日呼仲流傳緊
二來如果他日有人係適合日呼既
其實就好自然好似炭咁
會發現原來炎之神神樂係呼吸既一種
就算冇祖先果段記憶
炭都係係唔知既情況用緊日呼
只係就如佢自己所講
自己冇緣一or老豆既才智
唔透過祖先果段回憶
唔會知道自己細微動作係有不足,亦唔會咁易諗到原來第十三形係咁解
其實唔食人就唔怕陽光
我自己覺得係個妹細過可能食過/接觸過青色彼岸花 因為炭仔細個時睇佢老豆跳舞個妹個樣好似病病地咁

鳩估
建議重睇

我諗好多人睇左咁耐一直等緊佢正名返火之神神樂做日之呼吸,點解你可以miss 呢一part
睇漫畫啲分鏡同動作完全睇唔明果幾招點連埋一齊
唔知幾時出到動畫比ufo表演下
炭仔係本身就識晒12招
柒少陣啦屌你老尾
希望出到日之呼吸第十三型個震撼性比得上生生洗轉條龍生生流轉出得一次炸 俾義勇用下得唔得
之前水+火之神神樂
同雷+火之神神樂
我想睇火之神神樂MIX曬咁多種呼吸
炎+火之神神樂
上一唔係有回憶話係學唔到咩 睇佢自白嘅內容係點學都學唔到先自創月呼出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞