[26]考緊26?你問我答!(4)

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
me2
淨係練左兩堂
路都未識行, 天光道行撚左出去MK
真係一樣都係上得2堂
岩岩打左去問 話照常考
兇多吉少
OH SHIT....
岩岩見到了, 死梗

為配合政府昨日(二月二十七日)宣布在實施針對性措施減低社交接觸和採取預防感染措施的前提下,有秩序地由三月二日起逐步恢復更多公共服務,運輸署今日(二月二十八日)表示,運輸署駕駛考試(路試)服務將於三月二日恢復。已預約於三月二日或之後進行路試的考生,請按考試排期信內所訂明的考試日期、時間及駕駛考試中心應考。原定安排在一月二十九日至二月二十八日期間因駕駛考試中心暫停服務而未進行路試的考生,運輸署將會陸續個別發信通知其新訂的考試日期。
如果2/3唔考,改期要改到幾時
筆試jj表示繼續等
zx25r同ninja250 差好遠喎
25r應該貼近十蚊
有無巴打用緊KTM 特別係390嗰2架 有無咩大問題或者後悔買咗
KTM世界第一
lm
睇中Yamaha force 2019款
但呢啲咁新既車係咪好難搵二手?
第一架車驚炒花 想搵啲一皮幾既車揸住先
請問港島區係咪揀鴨駕好d?
呢部2017年2手起都2萬幾,重要唔多有盤,我睇左2個月

我遲下考到牌的話都打算直接買新算
差小小買新好過,換車放出去又值錢D,考到牌想出ADV150
哦哦哦哦哦哦,你用緊KTM邊架?
睇包膠好多話散熱有問題,同有漏水/油,唔知改善咗未。
ktm世界第一
路試行30會唔會太慢其實
全段塞車另計,正常既話要爆1-2段3波行3x-40俾佢睇
我記得你好似考沙田喎, 大部份路唔塞, 30太慢啦,
除咗可樂廠同埋河畔嗰到可以慢啲外, 其他路段要快返啲先得
40-45合理d?
差唔多,3波應該可以上到呢啲速度
如果個考官見到你前面好暢通
而你仲慢車肯定叫你再考過

你平時練車揸開幾多?
果陣考試 燈位前收慢 但過燈時轉黃
個考官冇跟上黎 仲呠左野
我果下以為肥硬
因為之後都係雙黃 停唔低
搵位停低等考官果陣流左淚
最尾拎紙果下 點知pass
開心到我
50以下,諗緊有無太快,成日無睇錶
真係開心到喊出黎...
呢個包唔包老強

三月上老強堂,唔知上唔上好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞