[26]考緊26?你問我答!(4)

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
依家排強制試係咪新觀塘最快?
暫時收到嘅消息係最快的
新觀都起碼8月
咁邊間可以少過8個月?
強制都8月
想改考期係未可以直接係駕院改
唔出
本身有揸46係好啲 因為你有路面經驗
但考車大家都知要跟佢套玩法 同路面經驗無關係
所以唔差在果幾個月啦 反正你本身有46
上堂留意下路線啲陰濕位(記得跟考車玩法嚟揸)
操熟啲8字就得 最緊要係Good luck
利申:有揸46 26上個月啱啱1take
第一堂強制唔係咁掂 應該繼續棍定轉自動波
同埋想問下強制試係咪都停左考?
7月考26強制
9月考46
唔知會唔會好辛苦
3月2 考路試
未練過
都唔知有無得考
係,政府所有嘅考試都停哂
唔使咁快擔心,第一堂唔掂好正常
我上晒3堂都唔掂啦,咪又係補鐘自己練,補左兩三堂就ok
三月24考
有冇人學車會裝CAM拍片?
A double-decker bus with passengers in it are held up in Lyndhurst terrace along with the cars behind it because a truck is parked in the middle of the road delivering orchids, hydrangeas and lisianthuses (eustomas) to the florist's but the truck driver has disappeared. Nobody knows where he had gone. The double-deck bus and the cars behind it have been honking their horns along the way....After fifteen minutes the lorry driver returned and the traffic is flowing again.
政府部門正常返左工先會知,耐心等吓
唔會 之前考完強制 隔幾日就考貨van路試 好enjoy
好驚兩頭唔到岸
點會? 何況仲有咁多時間
你學車都唔會日日學架啦,又點會兩頭唔到岸?
最多係你練唔夠者
果時我練車時間就6成46 4成26強制
同埋 練46果陣因為渣棍波 都覺得都幫到自己操控棍26
我6月考強制,想買個頭盔 知唔知邊間仲可以試
頭盔王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞