[26]考緊26?你問我答!(4)

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
理論上無理由比你咁讓轉
除非a1退錢比你
考完跟手報左李健快期😂
請問12月報咗沙駕,MEG只係話預算9月可以考強制,但係咪一定要上晒3堂,佢地先會幫你正式報考強制?
上堂之前會同你報名,上晒三堂先會俾你考試
正常上堂前會出強制時間比你
唔該c兄,我再打去沙駕問清楚先
唔知呢 其實主要因為我考46係港島 所以感覺上好似好啲希望唔好等太耐 日日都好吊癮
如果你睇得價錢咁重嘅,咁駕院一定係比街校貴架喎,尤其補鐘方面
得駕院係考駕院,其他全部考街
其實琴日都問你係咪問過觀駕,你又話問過
原來你講問駕院係講問A1? 駕院我地係講香港駕駛學院個幾間,A1係街校黎
一早都覺得唔會俾你咁轉,要去駕院就要成個plan買
天光道排到8月頭 我自己預4月開始學
我琴日係問駕院職員
A1在掃桿埔係咪專隊?
即係你意思係琴日觀駕有個職員講加千幾蚊就得,今日你再打去觀駕,另外一個職員講要報全科?
當然唔係,A1街校黎
專隊只有駕院4大分校
我琴日打去問駕院之前幫我報名個agent定職員話加千幾蚊就得

今日打去新觀駕就話要報全科
港島 無優惠課程 (但有正價 貴2k到)
你click 優惠link就無
其實我想問你講嘅「駕院」係邊間? A1?
A1唔係駕院黎, 駕院係指觀駕, 沙駕, 鴨駕, 元駕
你之前話問左駕院, 變左以為係觀駕咁樣答你

簡單啲講啦, A1係街校, 同駕院無直接關係
你想轉去駕院, 正常都係要報全科嘅
沙駕
我一直都講緊我強制係沙駕 問既係駕院職員
係咪有咩誤會
想問駕院係唔係得返元朗同沙田學 冇左鴨利洲?
同埋斜路8字依啲都係場入面學?
不如我再講清楚啲

我係沙駕考強制 a1考路試
我問當初幫我報名既「駕院」職員 亦對清楚左資料 之後佢話我只需要加千幾蚊就可以轉去新觀駕

但琴日再打去新觀駕 個邊既職員同我講要轉的話要報全科

我唯一一次打去a1只係問佢地依家排路試排到幾號
你成個plan係A1報架嘛, 同沙駕無關係架
強制係只有駕院有, 所有街校報嘅都係轉介你去駕院
但唔代表你係跟駕院全科
要轉你係要問返A1或者你想轉去嘅駕院
你強制同路試係分開報?

沙駕答你嘅轉強制定路試?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞