[26]考緊26?你問我答!(4)

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
我之前衰on9貪平
例如邊一間好.. 唔想太貴
我係大西北果頭 有冇介紹?
a1排沙駕隊尾 定 冇幫你排
我有46牌 一報沙駕已經即出 試期
我報個陣 佢話要check我係咪考左筆試先
Check完比左強制期我 路試期應該過左強制先會有?
Check乜春 你有46牌架麻 咩事 一報就出期架喇 係啊 pass左強制 先可以排路試
不過我依家就等緊強制
依家轉新觀駕強制都係差唔多時間我就唔轉了
等路試先轉
大西北要就腳就唯有元駕,但排期好耐,想快就新觀駕一條龍之後路試考天光道,我同班考強制有兩個人住屯門都係報新觀駕,都係貪佢夠快,新觀價一條龍大約$7000,沙駕元駕好似要$9XXX
最好快啲上晒3堂 之後你大把時間練
我報新觀駕開頭佢都以為我要考筆試,好彩我打電話問吓,如果唔係都唔知要等多幾耐
我3月會上哂 之前條友同我講 最好臨考前先上 等身體有個記憶都on撚9
唔好好似我咁痴線 3號上完堂 過兩日就考
我就啱啱上完三堂,補多兩堂算,見佢啲堂有買4送1,之後可以擺落路試用
等我快啲上完佢先 2月11先上第1堂希望唔洗搞到2021年中
我自己租車練左一粒鍾就冇喇 就去左考
仲有7堂 可以瘋狂打8字 打到嘔 心諗 應該用唔晒
btw 真係快d上晒三堂 盡量留多D時間比自己吸收 同練習
我考果日 真係仲有人做唔到轉彎 停車
我上完三堂之後轉彎停車都OK順暢,掌握到個竅門傾側個身體去轉彎,玩多2堂去考應該冇乜問題
半年算唔算耐?點樣搵價錢網上冇係咪要打電話先有?
今日天光道肥左留名,比個官話極力之控制不當同前break控制不當,最慘唔知自己邊個位做得衰
*極力子
半年差唔多啦,價錢上網搵唔到咪打電話去問囉
係咪有兩個試要考,一個強制試(筆試) ,一個運輸署路試,然後就出得P牌?
https://www.youtube.com/watch?v=xjbFb2Q4tg0
你講傾角 一二堂果時我都唔敢做 我會落腳
之後演算法比左條選手片我睇
你本身冇車牌嘅話,先要考筆試,pass左之後先考強制試,再pass左之後先考路試
我又冇好似條片咁瞓到咁低,玩命咩
棍波好定自動波好?諗住棍
巴打你邊度考架?

依加打電話去問
我就學冇乜人學嘅自動羊,因為諗住考到牌都係會買羊,楷定自動呢啲你自己諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞