科大討論區(32)- 臺港同心

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
其實 你一開始望住個cam,show 到係你本人之後咪將個cam對個電腦個mon咪得囉
煩到仆街……
btw, year 1 reg唔reg Lang1113好?
唔會winter個陣試過咁考 有啲人用手機cam淨係影到額頭添
lm
有冇人wait緊mark 2120
由開始reg嘅第一日都依家冇郁過
會唔會一定要你對住個mon
一望向其他地方就即刻當你出貓
Math1003話要影自己嘅檯+樣
屋企邊有咁大地方影到咁多野
其實 你一開始望住個cam,show 到係你本人之後咪將個cam對個電腦個mon咪得囉
煩到仆街……
btw, year 1 reg唔reg Lang1113好

小弟加埋呢個course 18 credits都照上?
P.S. 我英文去A班,加埋會唔會好多workload?
如果依家唔reg, 你哋認為幾時先有機會reg到?
我淨係想去廣東話班……
the University will resume face-to-face classes when situation allows, while students physically not on campus will still be able to complete all academic activities in the Spring term, including classes and examination.
想問zoom係咪會見到其他同學
中伏reg左1113P
好似會好老尷
1113C 仲有位喎(T06)
琴日reg
thanks
做同學了
最靚仔個位同學就係我
我今年year4
原本今個sem有科必讀既lab course
宜家佢話取消唔開依科
我可以點做
大家諗住個zoom exam點set cam未
我只係可以影到自己個樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞