科大討論區(32)- 臺港同心

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
認真問
今個sem會唔會又停課
ISOM 2500 pre reg係killer
依家swap緊另一班但係waitlist 15
quota得90但full晒
希望swap到
2500有邊個係killer
好似係L3嗰個
University operation and academic activities:
Up to this point, University still plans to conduct the examination from 3 – 6 Feb and begin the Spring Semester classes on 7 Feb as scheduled. We will continue to monitor the situation and provide further advice when necessary.

一句到未,咪又係要坐喺nds隔離考試上堂
有冇人讀過CENG1500 or LIFS1020有咩評價呢啲好似冇乜人讀我唔想中伏啊
DLLM 垃圾學校
而家仲可唔可以pf...唔想翻學校考試等死
ustspace個4033 review邊個手足打㗎
+1 屌你老母都痴撚線 仲要人返去考
咪即係去送死
send左email問d professor我唔撚想送死住
直接叫佢pf??
咁又唔洗 但起碼要remote final exam囉
估唔到呢度都見到手足
HKU 再有懷疑個案喇
點解我地仲要咁L多人喺個hall度考試
教育局及各大學若不考慮停課,未來將有極大機會在學校流感大爆發
https://lih.kg/1838675
屌你老母唔停課都要轉online learning啦 大學咁鳩多大陸閪出出入入 撚知你有無病咩
Online University of Hong Kong
簡稱OUHK
未教學費嘅唔好交住
唔想送死
想一早Chur曬佢 搏Exchange機會脫苦海食女女 做摺拉俠做厭啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞