科大討論區(32)- 臺港同心

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
係咩
我上次喺canvas online exam 可以改前邊嘅條目
有機轉...四月幾完,如果同沙士一樣
*題目
其他科試過用canvas quiz當assignment 都係可以改
佢唔想點解要咁搞
我炒撚左一份
最違反人性係唔知邊題錯
結果3次都70%
勁撚on9
slide又冇講

我想講其實最緊要係比學生知自己錯咩姐
佢咁樣似玩鳩學生多
結果係我根本唔知錯咩
下年仲要再玩 屌佢老母
我屌你老母 三次都係75% 等我仲好撚認真咁睇d slide 屌你本身已經好撚多嘢睇 結果問d on9問題
以前聽talk 明明做過 又唔知點撚解唔計
我仲要係final year 準備send email 屌柒佢

75%又真係慘過我嘅
仲要final year

我第一次:頹做
第二次: 唔係咁開心掛
第三次: 仆街啦 屌你老母

炒完之後有少少情緒失控
然後去左打J
唔做grad唔到咩?
小心會唔會要影住你做
ISOM 有一個exam 幾個人被人捉到出cheat 直接F/XF
只係影樣既話都有可能cheat架wo
佢冇講後果嘅
只係話畢業前要完成

好似係
除非多cam+360度 唔係真係好易出貓跪求phy1112可以申請pass/dail
但係portal冇list呢個係requirement
有冇busi人讀isom 3000-3499;4000-4499 level既courses想知lab點樣zoom online teaching到
Phys 1113 2019 fall:
比晒data 同實驗短片
自己做lab report
好後悔reg咗PHY1112
讀多個sem可以走了UsT唔需要我依啲廢JJ
我記得係complete safety training 係engineering 嘅grad requirement
+1 如果佢堅持no p/f option 我withdrawal 算⋯⋯⋯⋯
可以試 但應該唔得
有無人fall sem讀左?想知最尾project lab點計分
屌 做極都錯 所以上黎睇下有冇source
d題目都揾唔撚到ans 又唔知錯乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞