科大討論區(32)- 臺港同心

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
sports skill真係直接加左三個鐘
有無人已經想 checkout hall 同要求回水喇?
冇啦啦Con咩nect 佢又唔係反港共中共
我反對佢嘅反對
今次我企係科大到啦
你老母 講緊成個香港環境唔啱面對面上堂呀
佢地自行隔離有撚用咩
仲要未講班中國人好撚鍾意走精面
之前法國 食退燒藥過發熱檢測
根本應該學其他學校停到最少3月
最重要係我唔上堂嘅
面對面 我條命事小 佢個堂on99要計attendance咁點算

不過我真係唔鍾意online考嘅 好撚多cheaters
係咪真係咁多cheaters
Lifs1030 冇任何防cheat policy 個mean 都同mt差唔多 不過highest高好多
點解做student helper出糧可以咁慢?係唔係ust傳統來架?
係 有時耐到你根本唔記得左有錢收
今年轉左online填表唔知有無快左
以前起馬等翻幾個月先收到錢
變哂Online咁上LANG嘅同學點算?
做parttime,依家11月嘅工資都未有,個咩timesheet system反而處理緊12月嘅timesheet。
Sorry 公墓員全線停工home office
SHRLO send咗email講退錢

tl;dr:
1.full year同已check in嘅只要係2月17日中午12點前係自己hall counter到完成check out就經sis退返2月17日打後嘅錢(no cash refund,條數係日後學費慢慢扣)
2.未check in嘅可以上網withdrawal返個apply,全部退足

好似唔係全部 Hell Resident 都收到依封 email
宜家係咪姐係可以成個sem都唔洗返學
Lab個啲最難搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞