科大討論區(32)- 臺港同心

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
邊個course
Math 4033 快啲比like
自己看图片,很精彩,各位即将修读的要注意
2120 Fall 已經Take左等考埋Final
3310 泥緊唔玩住

2170 2410 2510 3210 3610 就算
我waitlist 20 都已經覺得冇機會有冇可能加quota
Professor答左你未
3311話not practical to take the exam remotely
屌 我夠not practical to bring the bacteria back home
我記得上年spring sem有開多一班
希望啦 依家亂咁報咗堆cc course
咁我實無啦 我排300幾

科大人集會 毋忘手足 · 追究校方責任
日期:二月八日 (星期六)
時間:下午二時正
地點:科大賽馬會大堂 (Atrium)

真相仍未明,校方依然大肆打壓學生權益。絕不放棄任何一位手足,科大人,保持憤怒。

科大學生會
二零二零年一月二十四日

*鑑於近日中国肺炎疫情,科大學生會強烈呼籲出席集會人士配戴口罩,如有需要可向本會人員索取*
*學生會官方T-shirt義賣將最後開放至集會當日*
樓主幫pin
我地1013人等住同武漢返嚟嘅支那學生一齊考跟住範圍感染啦
幾百人坐喺sport hall不斷咳
1023仲痴線

前日返科大上final review
成班NDS走哂之後得返唔夠10個人咁款
但平時係坐爆成間2307
(多人到試過有人要坐地下)

一諗到有幾多NDS帶著WARS黎一齊考3個鐘就覺得大檸樂了
屌 肯停課未啊!
下星期final 對住班NDS密室煉毒幾粒鐘,命仔隨時不保啊!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞