Apple Watch 用家討論區(34)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
無病無痛就算想加錢換係唔得嘅,都要自己扑爆隻錶先
無謂要天才難做
搵貼紙痴住佢?
買3/5 好 之前未用過
會gym/跑步
負擔得起就買最新啦
又話online 買apple care+會remote check錶?
我買完淨係send 左email 黎話大概幾時收貨
冇remote check到喎
好多時係 Store 買嘢佢地會引你即場買埋 Apple Care+ ,因為要跑數,我就習慣自己之後覺得需要先 online 買。
佢地都要跑數?係香港apple store先係咁定全世界Apple store都係咁?
後加Care 好煩,iPhone 試過
我覺得有需要就買,冇需要就唔買
而唔需要覺得Sale 屎要跑數,唔想益佢地而分開自己買
太空灰鏈式錶帶扣位磨蝕是咪正常?
仲諗住黑色耐磨
Smartone 好多款無貨又唔返貨

可能就出新款
Smartone好似不嬲都係番得一兩水
賣哂就算
請問巴絲們,用 Apple Watch 長期連藍牙部電話會唔會明顯好食電?

Thx 解答
唔會
Thx

到時買埋啦
黑色係鍍上去,根本更唔襟刮
有無爸打熟apple watch個remote

我起公司成日行嚟行去,呢排試用apple watch嚟remote catalina個music播歌,但行遠啲去個廁所,斷線行返去部macbook pro隔離之後個remote仲係話電腦不在範圍之內,要等好耐先突然自動連返。

可以點解決,即時連返
set倒轉隻錶戴
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
唔洗
去iphone個到新增番鍵盤就得
想買不鏽鋼錶帶,唔去士多,其他都係淘寶貨?
Nomad 係美國牌子
其他牌子唔清楚
但大部分都係淘寶貨
$100/條米蘭鋼鏈,你估下係唔係淘寶貨
多唔多人買 Nike x Apple Watch ?
用緊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞