Apple Watch 用家討論區(34)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
仲想問Apple Watch是否只可以連iPhone?連iPad得唔得㗎?
有好有唔好啦
始終AM一logout又係食曬屎
No
明白了
近幾個月隻watch成日用用下話同步
有冇人知佢做緊乜?我電話同 watchOS已經係最新
成日chur乾我 iPhone 啲電
有幾樣野想問
1.我得部6仔係咪唔洗諗住可以用? (N年前問過STAFF話6仔都得)
2.男仔戴AW3會唔會好細隻?
3.如果我唔想拎部電話出去跑步係咪一定要買LTE版
4.係咪只可以連到airpod定係其他耳機都得?
1. 新WatchOS要iOS13,iPhone 6升唔到iOS13
2. 好唔好睇要睇你隻手粗幼,一般男仔手42mm唔會覺得細隻
3. 你想用App GPS record嘅話有GPS就得,唔一定要LTE版
4. Bluetooth
想問一下,已經係最update版本,但隻AW5用watch chat收whatsapp都冇通知彈到出黎,仲load好耐新message,應該點解決?

點可以開返高度同經緯度
想入坑
覺得s5同s4好似差好少
我都唔會長開mon用 但官網冇s4賣
如果想買s4 stainless steel 邊到信得過
連豬經緯都答你唔到
係喎
得咗
唔該ching
睇吓連鎖店或者電訊商官網仲有冇
係咪開着咗Wi-Fi
大家用咩錶帶
原廠膠錶帶
鋼,想買條JUUK, 不過有d 貴
今天,Apple 正式對外推出 watchOS 6.1.3,新版主要修正冰島用戶或顯示心跳不正常警告。對於仍在使用 iOS 12 的用戶,Apple 已推出 watchOS 5.3.5 修正問題。

暫時未見新版 watchOS 有新功能,相信主要也是以修正問題為主。另外,watchOS 已推出 6.2 Beta,但未知何時正式推出。
宏利保險有優惠價(平400-600)買apple watch 諗緊買唔買好
你果個app 係咪覆唔到中文架

有冇人更新唔到6.1.3?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞