Apple Watch 用家討論區(34)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有冇巴打有帶開aw跑步有研究?
咁係咪跟手機會準過AW ?
因為就嚟跑渣馬 個時間差咁遠
都唔知可唔可以作準
如果淘寶就搜索「綠聯Apple watch 」選有認證,不過唔想幫襯淘寶,我呢個 49美金
有無d第三方錶面app推薦?內置d錶面唔係好得
似係GPS定位問題
唔同device可以有出入
請問iPhone同Apple Watch嘅Message app內容係咪唔會同步?
具體情況係有SMS / iMessaege到,隻錶同電話都有notification,但係喺電話delete咗嘅message喺Apple Watch個Message app原來仲喺度
平日極少喺Apple Watch開Message app,係今日無聊㩒㩒吓隻錶先見到上述情況
係,Resize條帶仲超方便,工具都唔使用
https://support.apple.com/en-hk/HT204516
有無跟佢咁做
cal一次隻錶呀
又撚佢出嚟
講靚就一定係鋼靚好多
但兩者功能完全一樣
而且電子產品淘汰得好快
無論平貴一樣都係話out就out(除非你唔care啲新功能)
所以我prefer鋁多啲
請問有無巴打可以幫手解答?
唔同步的
簡單d 講 iphone 只係forward 咗去 apple watch.
唔該
求救 電話whatapp收信息隻錶無反應😭 msn email就有
如果無改過設定,突然唔work,就試試重開電話同手錶,呢個low end方法好多時都解決到唔少問題
唔係
爭幾舊有aw3喎 應該都收到嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞