Apple Watch 用家討論區(34)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
邊有咁多人秒秒鐘幾廿萬上落連落街跑個步都miss個call冇咗單生意丫
我買咗隻S4鋼都冇打算開個LTE嚟用
國ching 係我心目中係秒秒鐘幾廿萬上落 成日換新野
搵唔到邊度仲有s4 gps 44mm

我換得密只係因為屋企多人
成日用壞/殘啲嘢就接收我啲舊嘢
舊年九月S5出嗰時S4 GPS好快俾人掃哂
事隔差唔多半年應該好難搵
不過當時S4 GPS減完都係$2800咁上下
又唔係話平到完全唔會考慮賣$3300嘅S5 GPS
今時今日平$500我都會揀s4 gps
問題係你搵唔到嘛
隻錶成日要我輸入apple id 密碼
電話有兩個apple id,一個hk,一個jp 之前好似見過有人話關依樣嘢事
有無巴打知要點解決?
你轉過 Apple ID 要入密碼好正常
即係出現咁係因為我iphone切換過apple id login?
Yes
咁我應該點做先唔會再彈依樣嘢出黎?
㩒落去佢又唔俾我輸入密碼
你 iPhone 轉 Apple ID, 隻 Watch 咪會要你入密碼
你唔轉 Apple ID 咪冇事
明白
我試吓先
Thanks 巴打
我見誠哥有4代特價 LTE都係$3,000抵唔抵玩
Always on display 可以閂咗佢唔用
利申:冇開過冇用過
如果完全唔會用LTE嘅話
加多少少直接買S5要個Always on+指南針同相對地future proof可能實際啲
Cheap Cheap線推介,$39,1.2m長,2.5W充電

利申:非打手,純粹開FB見到
ok wo
岩岩見人留言話「之前買過 , 第五代差幾分鐘就會停! 唔對應第五代」
唔知係咪同一款
我之前喺呢間買過另一款包裝嘅AW線
都係叉幾分鐘就停(我叉4代)
我5代宜家晚晚都係用呢條叉
原裝放公司
佢唯一缺點係個magnet唔太夠力
本身s3 有買到apple+就到期
想問係咪可以比500幾蚊去apple store換隻翻新?
AOS 買s3 要等成個月 有冇人知walk in 士多會唔會有貨
你試下揀係店取咪知有冇貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞