Apple Watch 用家討論區(34)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我想問下你地背景整理有啲咩係閂左?
有冇人知s4出面賣緊幾錢
你覺得唔重要嘅app就閂咗佢,我直情成個背景app重新整理閂左

咩方面問題,我輕量每日粗載冇咩問題
其實開唔開都唔覺用起上嚟好大分別
我S1朝早七半出門,六半返到屋企仲有70%電
我每日叉冇留意
各位 WATCH 用家有無比錢用ESIM?
佢成日喺電話彈個could not set up mobile data出黎
叫我open the  watch to finish setting up mobile data
有無得熄左佢唔彈出黎?
想問下個whatschat 支唔支援隻watch 單獨Lte用架?
我都想知
各位巴絲,你地有冇買apple care+? 我買左series 5, 仲諗緊買唔買ac+
巴打們,工程JJ有咩錶帶推介,原裝條膠帶好侷
Nike膠帶
跌爆左個Mon 3代有無邊度換
比我就去Apple Store
出面手工你諗你
買完安心裸機
乜柒機殼mon貼都唔駛要
Nike版本係咪會有曬原版既faces?
例如California 同Infograph
Thank you
Price.com
3200左右有Cellular 44mm
隻s5第一日用完岩岩就睇到花左了 過多排買AC+先
係咪可以60日內上網買架?
愈早買好D,佢都係計你買個日起計
同埋想問 花左就冇得換
咁爆左Mon係咪book左就去士多放底隻錶 放底5舊幾水 就換隻新錶比你
翻新機
咁買左AC+就乜都唔用了 由佢花
利申 工程JJ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞