歡迎想砌模型o既巴絲入黎(9)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
小弟素組新手一問各位巴打,我滲線用開gm301 個隻滲線筆,我用白電油抹成日都抹唔走啲岀界位,用過開油水就爆過件想問一下有無其他清潔嘅建議
殺雞焉用牛刀
用手指 / 擦膠摔都得啦
滲左入坑既唔會咁易摔得甩
0083 要出 MG 2.0 或者 ver ka喇
MG 呢條line…
我硬係覺得bamdie 呢幾年好保守,無寶不落咁
出成品試水溫咁
京寶梵2.0呢啲超必又唔出唔知等咩
係真係試完水溫又好呀
但係你睇下mb sf / destiny 呢d,好賣既就自己炒埋一份,玩到mb 個模爛都唔出大貨 / mg 2.0
一係就隻gffmc wing 咁,出隻貴既hirm 都唔出2.0
MG 1995 年開始 係算到睇元祖Zeta 班fans 出了做嘢有少少經濟能力 franchise 嘅第一段收成期

差不多廿五年後嘅今日 年紀大喇 未必有心力去砌 但經濟能力可能更強 社會地位更高 出啲更貴嘅精品算啱時候

而且MG 出咗咁多年 大熱嘅都出得7788 條line 收縮係好明顯 連 0080 嘅zaku fz 都只出 RE/100 就一清二楚

𠵱家我只等部份翻出 ver ka 或者 2.0
gm301用擦膠擦都甩,再唔係用油精都得

你無啦啦用d 開油水去抺更係爆件啦
呢個真
呢一兩年出既野完全俾我一種睇住我個銀包黎食既感覺
hg 絕對無敵, superminipla ggg / gggg 呢d 完全係對住80尾90頭成長既人而出
而明知呢班未有睇元組果班咁有錢可以買解體匠魂,就只係出hg / superminipla 呢d 幾舊水既價位黎cap 水
所以我成日都話,真係要睇下點開番個日本證券戶口黎買番幾手bamdie 黎對沖下
京寶梵再出隻 hg 都屌得過,如果係 mg 就不得了
呢啲經營動漫知識產權 bandai 係有一手 Disney 都稍有不及 睇住啲小fans 好似三文魚 大海龜 候鳥 長大返嚟four水 計得好準
Alex 都出2.0 呢隻都應該喇 希望0080 兩隻水陸兩用都有機會出RE/100 喇 MG 我就唔奢望喇
京寶梵咁hit,bamdie 可能出 metal build 都唔定
隻HG 唔錯吖
mr出左新油
有無人試伏?
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60053&snA=55533&tnum=1
我自己冇玩開女,但係覺得佢噴對黑絲噴得好靚
些牙比有玩女的巴打
尖頭棉棒 唔好點咁多 白機油
你係唔係抹到坑入面個d 越搞越黑
唔識唔好亂up啦
gm301都唔係琺瑯油 用白電油做乜
用酒精抹or擦膠擦就得
一係輕手d,
一係落完之後由佢揮發緊d先落手抹
同埋d墨線乾d先抹都會易處理d
唔好唔記得仲有08 小隊
收鋪前買左
眼見仲有6盒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞