國難五金先係人血饅頭?

445 回覆
190 Like 305 Dislike
除咗成個怨婦又彈又出 耗咗運動少少精力
我絕對respect多個便捷方法俾手足有gear
佢都take緊唔細既risk 沒有分化本錢啦
我就開明既 樓主夠料再講
https://hkprotect.org/

問埋, 根據你的定義 HKPROTECT係咪都係人血?
熱狗五金
屌你老母
各自努力
你有你呃錢 我唔阻你 唔割 super
有錢有能力既人去買比多啲錢去補貼下冇咩錢既人/學生 唔明有咩問題
學生餐都有賺喎⋯加埋正價賺幾撚多丫
換左乜車?
痴撚線 之前就屌鳩人落格 到人地拎證據自證清白又話人分化
真正的學生餐, 10蚊FILTER豬咀, 有時仲包埋頭盔手套, 冰袖呢排應該就唔包喇 你賺比我睇 我好想睇表演

唔係佢鬥氣貼出黎個你FB睇到價錢牌個D WOR, 手足你真係落過去?
咪分化啦你
最便捷係上hktv, BT爬蟲, 甚至係tg都有五金佬group啦
你唔係唔記得之前深水埗有仔去佢度買野比狗咬呀嘛
最好CAP圖CAP埋上面, 睇到1999
而家望落鳩估就想話李正熙指示佢地落格, 但前面都有手足講唔MAKE SENSE, 就算係都應該當兩件事黎睇

繼續等佢出料
聽聞係寶馬
不過唔知咩年份
有無人同我一樣都係睇唔明咩事

究竟貝貝有無偷貨去賣
睇埋八樓,前後碼。
出過唔少事
又唔見咩數簿 好似有contact(?)
其實地點揚咗都唔係好事
幾為手足都好,做得耐去到後面變曬質,仲要小器又小學雞,成日拎自己啲貨威脅手足,差評
哦 明白晒 原來黃店係唔可以賺錢既 賺左錢就係人血饅頭
佢係一隻比人擺上台嘅棋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞