國難五金先係人血饅頭?

445 回覆
190 Like 305 Dislike
正解,佢d貨都唔係自己錢買嫁啦,
識唔識字呀on9
我和大部分同事認為李政熙的營運方式大有問題,正價跟學生價均有利潤
我一直講佢正價
正價講黎把撚咩
人地主打係for學生架
就算正價同出邊一樣價又有咩問題阿
又block 一件死分化撚
.
賣正價有咩問題呀on9
你會唔會話五金鋪人血饅頭呀?
唔駛食飯呀?食香,枝香都要錢買啦
佢一直吹到自己蝕到入骨 但正價明明有水位
咁有水位就唔好同人日講夜講蝕到入骨啦
唔係個個有學生價,極少係$10一set
d貨錢係靠各位去買野唔找錢,或者捐俾條7頭嫁
你收正價都唔係問題,係打正個牌頭出黎吸水
自己賺到錢就落袋,cu 同埋大個2日,真係係為學生或者前線好,一定會派裝啦
佢竟然話無做好準備就應該戰死沙場
仲有佢唔係唯一一個老闆,連個拍檔話去派裝佢都反對
好多人當個日係end game
佢就當人傻仔喎,,,,,
咪臭係
成日話自己好窮
又話付出左好多,屌,條撚樣一早收返成本
賺大錢啦
夠錢俾仔女,老婆移民去美國
做生意邊會蝕本架
「篤灰、分化、割蓆」
真正落手落腳做實事既手足
永遠比坐係電腦前打字既垃圾篤灰分化割蓆

咁撚叻請自已做 記住要賣得比學生價更平 一毫紙利潤都唔好拎

唔好帶風向
冇人脈既單拖前線其實都係有好多物資Channel幫佢哋嘅
鼠目寸光
嗜血狂魔李政熙
12歲都送頭點會唔發?
唔明佢郁啲就話暫停營業係咩事
.
心水清
其實或者從篤灰論嘅角度
如果國難五金所屬嘅熱狗真係中共派嚟做場戲嘅
假設中共真係畀咗好多資源佢先算啦
之後畀左報大做文章
話啲人係因為貪少便宜而支持「反對派」嘅
只要熱狗唔分票
唔篤灰嘅
咪有得佢囉
仲好添呀
食中共錢然之後用中共錢去做大龍鳳再傾銷賣平嘢畀手足用
還掂傾銷唔係犯法嘅
咪有得中共倒錢落咸水海/畀中共對家囉
總之佢一路唔好傷害手足同傳統泛民主派
而傳統泛民主派對於佢某啲理念保持距離,唔好畀中共諗住污名化奸計得呈就好
咁樣
當然咁做都要保持不篤灰,不割席,不分化啦
所以大家唔要大台就係咁
若果熱狗李政熙上咗位,佢就係下一個毛賊
借個位

睇完邊個仲話後生仔唔係香港希望?有線又一次好波!
https://lih.kg/1811830
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞