國難五金先係人血饅頭?

445 回覆
190 Like 305 Dislike
黃色搵笨圈
請聚焦港苦/老共呢啲大佬,記住,呢鋪唔可以輸
我知佢賣濾罐50$
無係佢到買野
你咁講以後有人平過另一間鋪 貴d個間就人血?
咁都做得出?仲好意思屌612基金
泛民港共A team?
記住做水魚啦
不分化口號 用黎呃香港人易過借火
吓 人地又揸車又做直播 頭腦咁撚清晰
仲識搞壇國難五金出黎 唔覺得對佢有幾大影響喎
覺得佢咁可憐咪捐返10萬8萬 囉 反正你班傻系都唔割
利潤不是問題,多少才是問題,來貨價加$5有利潤,但同無有何分別?還要冒被黑警搞的風險
慢慢負皮啦樓主
條女拎人貨賣就點都係事實黎
生意一買一賣
無人迫 隻方都有得益

所謂人血饅頭
可以透過競爭降低
既然講到人血饅頭咁好賺
就好應該場鼓勵大家一齊做
直到價值均衡 超價利潤消失 得返合理利潤

但你又要諗吓
做呢啲生意嘅成本 除咗貨幣嘅成本 仲有其他風險嘅成本
剩係被差佬盯實 都已經唔係咁多人會付出
如果唔係都唔會無人加入競爭
真係香港人有錢賺 覺得賺夠 想其他人賺咩
加7倍果陣又冇人講?
俾人屌兩野就嬲鳩發脾氣
事後仲要話係"教育"我地
又真係幾學到野喎
問題係佢當手足係水魚 換第二個平台貴賣出去 賺錢
仲有好多咩gay金 職員們表示啲錢入曬佢袋 換車 移民
妖!!!!!!!!!!有時都唔明 人地都俾黑警拉過 就算食人血饅頭又點
你試下學佢咁賣野法啦
生意一買一賣
無人迫 方都有得益

所謂人血饅頭
可以透過競爭降低
既然講到人血饅頭咁好賺
就好應該場鼓勵大家一齊做
直到價值均衡 超額利潤消失 得返合理利潤

但你又要諗吓
做呢啲生意嘅成本 除咗貨幣嘅成本 仲有其他風險嘅成本
剩係被差佬盯實 都已經唔係咁多人會付出
如果唔係都唔會無人加入競爭
真係香港人有錢賺 覺得賺夠 想其他人賺咩

打錯勁多字
有解釋到張圖? 打手都專業啲
咁啦 大家都係覺得佢當手足水魚係仆街 但係大家都係同路人 佢地之前又有派gear 和左佢好冇先 同路人唔好割 我地割 開始內訌 咁咪畀班藍絲笑大個嘴? 笑我地講乜柒不割 不分 大家都唔想見到咁樣
咁我都比人拉一下 你捐十萬黎ok?
人血饅頭 記住比
有時有供應好過無供應,大把人去amazon買來派,人血得幾多?
首先兩邊都冇拎到證明d貨來源係邊
係國難一出post就大家認定係由國難度抽貨出黎自己賣
你又有冇證據先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞