國難五金先係人血饅頭?

445 回覆
190 Like 305 Dislike
up
上個星期係城市論壇先自爆完自己換左新車
明買明賣,有咩問題?送比你好唔好?
我都同意係明買明賣, 唯一黑人憎係之前加完價話係「教育香港人」
國難老闆又唔係聖人,做唔理想好正常

再者,比自己人食人血饅頭》比血白流〉比支共食
有上都唔會答
為一時之氣自爆

如果犧牲冇意義,就只係為左證明自己可以犧牲而犧牲
比自己人食好過比對家食
綁手綁腳一定贏唔到
拿住道德高地訓集中營有用定贏左先?
5毛又想點
講緊正價啊
你唔識野就話人作
我指佢賣出黎既價同我公司搵五金鋪拎既價差唔多

不過我對上一次訂都係上年7 8 月
分化post , 不推文
你搞錯左熱狗喺連登個意思,只要係連登泛民冷氣友唔妥既就係熱狗 講講下天琦都隨時係五毛係熱狗
佢想套現,叫貝貝用第2個牌頭去賣,依家屈人偷貨出去賣
推推推
即係個貝貝有份幫手 筆錢個貝貝食埋 就出來話國難人血饅頭
真係搞撚笑,爆完呢單無啦啦有個十二歲要買裝,真係六合彩都無咁橋。
人咩血饅頭
分番清好無 做生意還做生意
人血饅頭還人血饅頭

利申:最僧熱狗 唔鍾意d 串77 既人 但只要幫緊手足就ok
事實無代替品,所以一定唔係鬼
人哋生意佬要靠呢啲鋪面生意揾錢?唔好再亂吹,阿sir你窮人就收皮啦
你落order之後屈你偷貨私伙賣喎,姐係偷野喎,on9仔
佢食水咁深,有裝唔肯派,錢就落晒自己袋,仔女老婆就送去美國生活lu,勇武應該戰死,呢d咁涼薄嘅說話都講得出,唔會係好人呀嘛。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞