國難五金先係人血饅頭?

445 回覆
190 Like 305 Dislike
和你shop先死得人多呀
條怨婦好撚煩
係咪唔記得左佢地一開始果陣開post講到明想發國難財
不嬲對佢地冇乜好感
之前次次用停運作黎做要脅更加係小學雞行為
不過唔反對人捐錢比佢地
始終有手足係佢地度買裝
怨婦居然唔即屌?
唔通張圖嘅真嘅

講到冇左國難五金就坐世界都唔會有裝咁
真勇武一早冇落國難買野啦
貪佢夠覺眼好似深水埗果次咁俾狗咬埋d客咩
郁d就話人分化 又唔撚用下自己個腦
abc team
支持
政治真係屌你識唔撚識大局為重 係咪又想搞到互屌大家唔知信邊個跟住心灰意冷阿屌
又係熱狗 煩唔L煩
呢個真
你咪講左重點囉,用戶會自我評價
開po係為咩呢,自己諗

仲有有d12,3歲初發夢唔知掟就真只係識國難,咁可以點?
我又唔係樓豬我撚知佢開黎做乜?
我只係憑兩邊依家俾出黎既證據去討論
邊一邊有新證據咪再睇
就算國難唔話自己係大台
其實大家無意中已經當左佢係大台啦
你都識講12,3歲唔知去邊買就去國難
咪又係佢做左大台既證明

其實佢咪一樣當自己係大台
之前郁d就話唔賣唔開鋪又加幾倍價
目的係咩你再諗清楚d
租舖位,燈油火臘都要錢,點為之營利
咁我都淨係屌佢當手足水魚呢句jie,幾撚涼薄!
從佢講咩出來選 𠝹泛民票
同成個小學雞咁要脅無裝賣
已經頂佢唔順 fb仲成堆人撐佢
唔怪得城市論壇大大聲話自己搵到錢仲換車
認同 用黃店個概念嚟睇都夠支持佢啦
咁熱普城真係特別多私怨是非
又分化。。。好悶呀。。。

人血饅頭。開間鋪。日日榮光貼文宣。賺得仲快。仲要無風險添。。

btw 點解唔屈埋顧客名單。係腦細親手交俾班狗。反正都屈
呢篇佢吹得大左d喎,大學打工賺到300萬?
佢淨係賣過啲咩10蚊餐12蚊餐都夠晒啦,有用過啲黃店送水/痴海報
點解樓上成班人一見熱狗就屌,雙重標準?分化?真係分唔清方個先係私怨

大敵當前點解仲可以開啲咁廢既post黎搞散軍心大家可唔可以諗下自己做緊乜鳩
大沙包
毒氣房
國難家書
12歲送頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞