國難五金先係人血饅頭?

445 回覆
190 Like 305 Dislike
我都覺得以佢性格無理由唔屌鬼還拖,
留名先
一個po睇到幾多分化 on99 一句講晒佢有幫到手就係手足 對自己人好就係手足
痴撚線,佢送gear點計呀
幾十蚊俾佢啦 做佢水魚好過做其他人水魚
你講送落中大poly?
同意
ssp佢買一pair filter , 門口d野任拎
又腰包又袖頭巾等
賺?
人地有付出過,你地又話人
人地夠姜入gear 賣,你估個個中,大學生可以上網買咩?
中大個場,送晒gear,你又知唔知?
咁都叫人血饅頭

不如講埋全香所有和理非都食緊人血饅頭啦
有冇上前線都唔應該自爆出黎,自己拍定片做呈堂證供咩
你覺得賣姐
我唔覺得 當日跟本都無得傾 係咪都要有小圈子
咁不如要個好d版本
當日香港人自己都無出聲啦
強化小圈子選舉,點解係好啲嘅版本?

當日全香港屌到佢哋開花喎,點會冇出聲?

知唔知新民主同盟係點嚟?

btw,分化post,拉!
收皮啦樓主,你本人做過乜撚野阿?
張圖係真定假都無人知但講真國難要食人血饅頭其實唔洗搞咁多。呀鐘小姐,唔好打算拉人落水喇乖乖消失反357年先喇
唔好再信條國難五毛喇
成撚日扮大台 悔氣撚
啱呀點都要賺唔通倒貼成份身家囉。咁樣都做唔長喇
咁老實講,早期邊區有活動佢就去邊區開鋪,比我地補飛買裝,果期都係有做學生價,係去到比狗掃場扣左球貨果時,先開始冇做咁多學生價同加成人價,都好合理啫
冇咗成百萬,仲點養家同入貨,你有難處同佢講,佢都會有學生餐比到你

成日話兄弟爬山/唔好比手足做condom,唔撚同因為佢同熱狗有過關係就當佢係condom ,無視佢做過嘅一切

都已經過左6個月,如果你地仲係咁鍾意玩分化做鬼,不如做返港豬算,飲喜茶,食海底撈算啦,學咩人講光復香港時代革命
連登仔:樓豬係鬼係黑警,國難五金幫左好多手足
冇左成百期呢句真係睇到笑
佢個音響基金真係冇人記得

依家唔係要分化
係要大家睇清楚自己以為幫緊場運動既野到底係咪真係有幫到手
定其實俾人利用緊大家對場運動既付出
連登仔真係易分化
Nothing. But everything’s wrong when your deeds don’t match your words, which is the whole point of op’s post. Also, really? You’re really gonna do the whole free market speech now? When HK is at war? It’s bad cause people’s lives are at stake and you can legit help people by lowering product prices and making them more affordable. I’m not saying you can’t make a profit, cause ofc, you need to cover your cost right? But is it really ethical and beneficial to all if you raise the price as high as you can cause it’s a ‘free market’?
學生餐十蚊點黎利潤
作好啲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞