國難五金先係人血饅頭?

445 回覆
190 Like 305 Dislike
生意一買一賣
無人迫 雙方都有得益
又係俾人拉過就乜都得既金身理論
個腦真係膠黎
劫過兩次同食人血饅頭有咩關係?
我比人打過劫就可以去打劫?
比人拉過 48 就呃撚晒你啲傻系錢都冇所謂?
不過呃都唔會呃到班網軍
你地都唔會比錢 得把口
熱狗始終都係熱狗,本性難移
gay金不清楚金錢去向喎
叫612交代又識 自己又交代下?
開間公司都唔叫正職咩
唔係好明,又話沒收曬
幾批咁收,仲有賺到咩?
你以為啲防具有幾撚貴呀。。 遲早佢咪攞得返
講到好似沒收個人財產咁
無頭無尾想點
我憎熱狗都唔會亂屌

用其他渠道出正貨有乜問題
你估學生餐唔駛成本
俾狗充公又唔係成本黎
認同 唔賺錢點樣供應學生餐
平民小小既黃店真係慘
黃色經濟圈=唔可以賺錢 賺到錢就要損比612 星火
咁講法 貝貝都比人拉過 佢食人血饅頭又點?
係唔撚係咁嘅Logic 呀我屌你老母個臭閪
用下腦啦死撚樣
開間公司無問題呀,你有幾舊水都開到啦

問題係佢講到明當手足係水魚cap水呀!屌你老母!
梁天琦都係熱狗? 國難老世當年係幫梁天琦站台架,泛民當年屌到天琦癲啦,分化都玩好少少
一早停晒學生餐 呃你班傻系買t shirt la 笑死
兩句垃圾口號
件t成本唔知洗唔洗10蚊 收 $250
幫唔代表係天琦類人,你睇撚清楚先出聲
收埋做證物
一單官司拖番半年幾,打埋都起碼成年
係拎得番既,唔知幾時姐
比人咁扣起d貨,係貨咋,變唔番錢住
係我都癲
比多d證據啦屌,剪頭剪尾
其實而家間野重有咩賣?
落親去都係得tee同卡片
為左區區20萬係度搞分化
樣樣野都話人食人血饅頭
講就講搞黃色經濟圈 實際就要人地做黃色義工圈
而家人地賣貴幾倍俾你咩 佢起碼搞個學生價係D學生平過市價買到呀
唔止剩係佢 其他黃店或都俾你班仆街屌
整個公仔又人血饅頭 整件T shirt 又人血饅頭 光時賣四洲集團既野又人血饅頭 賺多少少錢又人血饅頭
做生意又唔俾人賺錢 你覺得咁樣支持既人會多咩? 永遠集中係果幾間野 咁樣搞得起黃色經濟圈對抗紅色資本咩
以後唔好叫黃色經濟圈啦 叫唔準賺錢義工圈啦 用下個死人腦啦
屌你老母成班分化撚 一日到黑開不停係度開post指責
講到明當你水魚都要送錢比人洗
因為係黃色經濟圈 不割席
一早姐係幾時
我上次拎野落去仲見到有人買近
你話全天季開咁耐賣足咁耐就一定無可能, 你估真係開金礦咩
屌陳雲既熱狗?幫本土派站台既熱狗?出post掛住梁天琦,想佢快d放既熱狗?
呢樣真,果件濕鳩tee值幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞