[善用區議會大勝成果] 區議員聯合搞公投, 搞泛民及本土初選!!

388 回覆
106 Like 10 Dislike
thank you
Seems good 如果泛民唔內鬥搞得掂嘅話
嗰年民主黨都屌鳩雷動
我同意係理想化,不過我地唔係一直都爭取緊遙不可及既理想咩?

同埋雷動真心係on 9, 十分同意。所以今次係要有大家參與既公投,唔係聽戴耀庭點。一定要跟返個規矩。

真係前車可鑑,唔好再犯呢啲錯

兩首詩--三問
https://lih.kg/1810144
啲政棍內鬥真係好仆街,香港人係用血換醒港豬架,希望佢地唔好再內鬥
幫我推下比各區議員睇
仲信佢?!
我唔承認和理非係手足

Ok
咁算唔算同路人
其實佢唔知建制有幾多票,咁點配呢?
用返 PopVote.hk 電子公投?
個網好似己經無update
電子公投有幾個問題

1. 無人可以監票,無公信力

2. 無check投票人身份,啲人係中国用VPN都投得

3. 容易受attack

4. 無法保障投票人投票獨立
如果舉辦初選的制度
好像以前一樣
只會出到一班政棍(口號黨)
香港也不需要再抗爭
也不用再說什麼五大訴求
這些廢話(自欺欺人)

要搞的初選必定是公平 公正 公開不論黨派
在這些議題政治 經濟 民生 社會制度
他的政綱和理念
要面對香港市民
經得起香港市民的q&a

不是像以前今或許屆的區議會選舉
指下個鼻說自己是(民主派)
便選一些不談(政治的政治人)
只做一些過往民建聯地區洗腦工作
(所謂民生工作)
欺騙香港市民這些敗類
若果制度只會選這些敗類
投降吧啦無謂犧牲這麼多人???

全力進攻攻破立法會功能組別
https://t.me/Break_through_functional_groups

必須消滅 傀儡 拗著數(自由黨)賣港賊!
建立優良的初選制度
長遠可持續發展的政治機制!!!

請幫手推廣和加入群組及策劃制定行動的目標和路線圖
請認真考慮這個建議[善用區議會大勝成果] 區議員聯合搞
現在還有幾個月時間
攻破功能組別 全力爭取光復立法會和特首選舉
調查和改革警隊
救手足<特首可以決定特赦> 也可以透過立法赦免手足他們的罪行
錯過了這幾個月
可能會輸了整過運動

立法會和特首選舉要再等四年
香港人是否有這麼多時間和機會
再等下一次的機會

各位戰友有沒有計劃和策略及行動
推動18區 爭取更多選民登記
攻破功能組別和地區選舉
及同時建立黃色經濟圈守護香港權益

消滅賣港的自由黨和傀儡(拗著數)建制派
攻破功能組別
全面光復香港?

https://t.me/Break_through_functional_groups
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞